Güncel:
Arakale Voleybol Takımı Trabzon 3. Oldu
 Arakale Spor Kulübü Kız Voleybol takımı Trabzon’da düzenlenen müsabakalar sonucunda üçüncü oldu. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi takımı makamında misafir ederek onlarla sohbet edip dertleşti.

Arakale Spor Kulübü Voleybol takımı antrenörü Fatmanur Özpınar ve sporcular Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Çebi ise yaptığı konuşmada; ”Öncelikle gençlerimizi tebrik ediyorum. Başarı, sadece kazanılan maçlarla değil, takımın birbirleriyle olan ilişkileri ve takım ruhunun güçlenmesiyle de ölçülebilir. Takım üyelerinin birbirlerine saygı göstermeleri, birlikte çalışmaları ve her zaman birbirlerinin yanında olmaları, takımın güçlenmesine yardımcı olacaktır. Birbirlerine güvenmeleri, başarılarını birlikte kutlamaları ve her zaman birbirlerine destek olmaları, takımın başarısını artıracaktır. Başarılarınızın devam etmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Arakale Spor Kulübünden yapılan açıklamada, “Tüm yarışmalarda sürekli dereceler kazanan öğrencilerimiz ile Kadın Voleybol Takımı idareci, antrenör ve oyuncularımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.




Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku