Güncel:
Araklı 1961 Spor Kulübü Gümbür Gümbür Geliyor
 

Araklı 1961 Spor Kulübü emin adımlarla hedefine doğru ilerliyor. Araklı’da kulüp için düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine Belediye Başkanı Recep Çebi’nin yanı sıra siyasi parti temsilcileri, iş adamları, okul müdürleri, hocalar, muhtarlar, basın mensupları, kurum müdürleri, futbolcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Araklı 1961 Spor Kulübü Başkanı Dt. Fatih Bülbül yaptığı konuşmada; ”Öncelikle tüm katılımcılarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Araklımızın gençlerinden oluşan futbol takımımızla zorlu şartlarda mücadele ediyoruz. 350’ye yakın lisanlı sporcumuz var ve 6 kategoride mücadelemizi sürdürüyoruz. İnşallah daha da iyi yerlere geleceğiz. Sporun yanı sıra kulübümüzde bulunan öğrencilerimize ücretsiz dersler ve kurslar veriyoruz. Onlar bizim evlatlarımız ve kendilerini doğru bir şekilde geliştirmeleri adına gayretli çalışmalar yapıyoruz. Çok çalışıyoruz. Emek veriyoruz. İnşallah çok daha iyi yerlere geleceğiz. Belediye Başkanımız Sn. Recep Çebi beye ve tüm katılımcılara desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ise; ”1961’den günümüze kadar Araklısporumuzun unutulmaz bir mazisi var. Büyük başarılara imza attı. Şimdi bizler takımımızı tekrar şahlandırmanın gayreti içerisindeyiz. Dt. Fatih Bülbül hocamız ve yönetimi güzel çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Ben yakından takip ediyor, toplantılarına katılıyorum. Onları ve futbolcularımızı asla yalnız bırakmıyoruz. Araklı 1961 şuan 34 puanla 4. sırada yer alıyor ve Play-Off grubuna kalması için önünde 3 maç var. Bizim çocuklarımız, gençlerimiz inanıyoruz ki bunu başaracaklardır. Takımımızın bütününün Araklı gençlerinden oluşması da gurur verici bir tablodur. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu sürece üstesinden gelemeyeceğiz bir sorun görmüyorum. Yönetimi, takımı, antrenörlerimizi canı gönülden tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Tüm katılımcılarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku