Güncel:
Araklı-Bayburt arasındaki yolun Haziran ayından itibaren yapımına başlanacak

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Araklı Belediyesini ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu’nu Kaymakam Kürşad Karaca, Belediye Başkanı Recep Çebi, AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Yoğun bir ilgi ile karşılaşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu belediye binasında Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu anı defterini doldurarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aynı zamanda muhtarlarla da ayrı bir görüşme gerçekleştiren Bakan Karaismailoğlu yılların sorunu olan Araklı-Bayburt arası 7-17 km’lik yolun Haziran ayından itibaren yapımına başlanacağının müjdesini verdi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Araklı’ya Müjdeyi Sayın Bakanımız Verdi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’nu belediyemizde misafir ettik. Sayın Bakanımız Araklı-Bayburt Yolu ile ilgili olarak 7-17 km arasının yapımına Haziran ayından itibaren başlanacağının müjdesini verdi.

Desteklerinden ötürü Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’na, şahsım ve İlçemiz adına teşekkür ederken, Trabzon Milletvekillerimizden Sn. Muhammet Balta, Sn. Adnan Günnar, Sn. Bahar Ayvazoğlu, Sn. Salih Cora’ya, Trabzon Valimiz Sn. İsmail Ustaoğlu’na, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Murat Zorluoğlu’na, AK Parti Trabzon İl Başkanımız Sn. Sezgin Mumcu’ya, Araklı Kaymakamımız Sn. Kürşad Karaca’ya, AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Şaban Bıyık’a, ilçe teşkilatımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, meclis üyelerimize, Araklı bürokratlarımıza, muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza, belediye personelimize ve emeği geçenlere de ilçe halkım adına teşekkür ediyorum.

Yılların sorunu artık son buluyor. Hayırlı Olsun.” ifadelerine yer verdi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku