Güncel:
Arslan Soydan: 'Çiftçilerimizin sorunlarını ve taleplerini çözmeye çalışacağız”
 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ordu Perşembe Ziraat Odası Başkanı Arslan Soydan, TZOB 28’inci Olağan Genel Kurulunda yeniden Yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) 28’inci Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde Genel Başkan Şemsi Bayraktar güven tazelerken, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Perşembe Ziraat Odası Başkanı Arslan Soydan, yeniden yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

 “Çiftçimizin sorunlarını oda başkanlarımız ile birlikte istişare şeklinde çözmeye gayret edeceğiz” diyen Başkan Soydan, “Türkiye’de bütün delegelerin katılımıyla, Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin 28. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Ordu’dan da 5 delege olarak katıldık. Tek listeyle seçime gidildi. Bu süreçte ben tekrar listede oldum ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak tekrar görevime devam ediyorum. Özellikle bölgemizde 2 yönetim kurulu üyemiz var. Trabzon Arsin Ziraat Odası Başkanı ile birlikte yine aynı yönetimde devam edeceğiz. Bölgemizin tarımsal anlamında ki sorunları, talepleri, yapılması gerekenler aynı zamanda üreticilerimizin taleplerini, sorunlarını çözme anlamında önemli bir görev ve sorumluluk altındayız ve bununda bilincindeyiz. Bölgemizde özellikle çay, fındık ve diğer tarımsal ve hayvansal ürünler var. Çiftçimizin sorunlarını oda başkanlarımız ile birlikte istişare şeklinde çözmeye gayret edeceğiz. Buradan aldığımız sorunları talepleri, Türkiye Ziraat Odaları Birliğine ulaştıracağız. İlgili kurumlar, bakanlıklar ve vekillerimize çiftçilerimizin sorunlarını ve taleplerini ileterek çözmeye çalışacağız” dedi. 

 “Bana tekrar listede yer veren Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar’a teşekkür ediyorum” diyen Soydan, “Ayrıca tüm oda başkanlarımıza ve ilimizden katılıp bize oy verenlere teşekkür ediyorum. Önemli bir yerde görevde olduğumuzun farkındayız. Bölgemizde ki sorunlarımızı da en iyi şekilde istişarelerle beraber tüm kurumlarla iç içe olarak çözmeye gayret edeceğiz. Önümüzdeki süreçte de bölgemizin en önemli geçim kaynağı olan fındıkta yapmamız gereken çok işlerimiz var. Tabi ki genel kurulumuzun camiamıza, bölgemiz çiftçisine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Avrupa Birliği, benzinli motorla hasadın önüne...

Haberi Oku