Güncel:
Arzularkabaköy'de Doğalgaz Çalışmalarında Mutlu Sona Ulaşıldı, Kombiler Yanmaya Başladı
 

Gümüşhane’nin Arzularkabaköy Belde Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış’ın girişimleriyle başlatılan çalışmalarla birlikte beldeye kazandırılan Doğalgaz, kış mevsiminde vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı. Son 1 yıl içinde kömür fiyatlarına gelen aşırı zamlar sonrası kömürün torbası 300 TL’ye satılırken vatandaşlarında yerel yönetimlerden doğalgaz talebi artmıştı. Bu talebe sessiz kalmayan başarılı yönetici Arzularkabaköy Belde Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış’ın ısrarlı girişimleri sonucu doğalgaz kombileri yanmaya başladı.

 

 

Arzularkabaköy Beldesinde doğalgaz sevinci yaşanıyor. Arzularkabaköy Belde Belediye Başkan Çetin Rıza Tanış’ın girişimleriyle başlatılan çalışmalarla birlikte doğalgaz belediyeye kazandırıldı.  Haziran 2022 tarihinde ilk kazması vurulan doğalgaz için tüm çalışmalar tamamlandı ve Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından İstasyon kuruldu. Ana hatta ilk gaz verildi ve Doğalgaz bağlantısı tamamlanan haneler içinde ilk abonelik işlemini Başkan Çetin Rıza Tanış yapmıştı.

 

 

Doğalgaz abonesi olan vatandaşların evlerinde kombiler yanmaya başladı.

 

Arzularkabaköy Belde Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, Beldeye doğalgaz getirilmesi için tüm başvuruların yapıldığını, doğalgaz firması tarafından beldede gerekli incelemeler yapılarak doğalgaz hattı yapımına başlandığını hatırlatarak, “ Bu kapsamda Beldemiz Osmangazi Mahallesinde AKSA Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından İstasyonumuz kurulmuş ve ana hatta ilk gaz verilmişti. Gelinen son noktada doğalgaz meskenlerimizde yanmaya başlamıştır” diye konuştu.

 

 

 ‘BELDEMİZ İNSANI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR’

Göreve geldikleri günden itibaren Arzularkabaköy’ü bir adım ileriye taşımak adına büyük projeler gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Çetin Rıza Tanış, “Bilindiği üzere yıllardır beldemizde büyük ihtiyaç haline gelen doğal gaz projemizin ilk etabını tamamlayarak belde içi doğal gaz boru hattı döşeme çalışmalarına başlamıştık. Hatları bağlanan meskenler aboneliklerini yapmış ve doğalgaz beldemiz hanelerinde yakılmaya başlanmıştır. Zor bir coğrafyada yaşayan milliyetçi, muhafazakâr ve vatansever beldemiz insanı her şeyin en iyisine layıktır. Beldemiz için gece gündüz demeden, Belediyemizin bütün imkânlarını ve bütün enerjimizi harcayarak, vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Üretken belediyecilik anlayışı ile beldemizi her geçen gün yeni bir proje ile yeni bir bakış açısı ile yeniden inşa etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

‘EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’ 

Başkan Tanış, “Bu süreçte emeği geçen başta TC Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e, Bakan Danışmanı Kasım Kutlu’ya, Milletvekilimiz Hacı Osman Akgül’e, her zaman yanımızda olan Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Musa Küçük ve Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın’a, hızlı bir şekilde görevini yerine getiren Gümüşhane-Bayburt Aksa Doğalgaz Şirket Müdürü Erol Yavuz ve ekibine, müteahhit ve çalışanlarına, AKSA Doğalgaz Gümüşhane Yatırım Mühendisi Elvan Sarı’ya tekrar teşekkür ediyorum. Doğalgazın Beldemize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku