Güncel:
Başkan Çebi; ”Araklı-Bayburt Yolu Başladı. Hayırlı Olsun”
 

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ilçe halkının özlemle beklediği müjdeyi verdi. Yıllardır beklenen, adına türküler dahi yazılmış olan Araklı-Bayburt yolunun yapımına başlandı. Araklı’nın güneye açılan kapısı olan bu yolun virajlı ve gidiş geliş tek şerit olması ölümlü kazalara yol açıyordu. Trabzon Milletvekili Sn. Bahar Ayvazoğlu’nun mecliste Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a konuyu aksettirmesinden sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına yolun konforlu ve güzel bir şekilde yapılması hususunda talimat verildi. Araklı’nın 50 mahallesine ve güneye açılan bu yol vatandaşlar tarafından sıkça kullanılıyor. Sadece Araklı halkı değil yerli ve yabancı bir çok turistte bu güzergahı tercih ediyor. Güzergah hem güneye açılan en kısa yol hem de turizm alanlarıyla önemli bir konuma sahip bölgeyi içerisinde barındırıyor.

 

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”İlçemizin en büyük sorunu Araklı-Bayburt yolunun yapımına başlandı. Araklımızın özlem duyduğu bir projeydi. Bu yol için çok mücadele ettik. Trabzon Milletvekilimiz Sn. Bahar Ayvazoğlu’nun çok katkısı oldu. Cumhurbaşkanımızla bu konuyu bizzat görüştü. Araklı ilçemize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 

Yol yapımında hazır beton olarak çimento, hazır beton sektörünün Türkiye’de lider firması konumundaki Araklılı hayırsever  hemşehrimiz Muhammet Gümüştaş Aş. tercih ediliyor.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku