Güncel:
Başkan Zorluoğlu, Gaziantep ve Hatay'daki depremzedelerle de bir araya gelerek taleplerini dinledi
 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, depremin ilk gününden itibaren Bölge Koordinatörü olarak görev yaptığı Kahramanmaraş ve Elbistan’daki çalışmalarına devam ederken, depremden etkilenen diğer şehirleri ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor. Yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren Başkan Zorluoğlu, Gaziantep ve Hatay’daki depremzedelerle de bir araya gelerek taleplerini dinledi.  
 
Bölge koordinatörü olarak görev yaptığı Kahramanmaraş ve Elbistan’daki çalışmaları her kesim tarafından takdir edilen Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, depremzedelerin rahat etmesi için tüm imkânlarını seferber etmeye devam ediyor. Vaktinin büyük bölümünü görev alanı olan Kahramanmaraş ve Elbistan’daki çalışmalara ayıran Başkan Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu ile birlikte diğer şehirlerdeki depremzedeleri de ihmal etmiyor. Nerede bir depremzede varsa, orada olmaya özen gösteren Başkan Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, Gaziantep ve Hatay’ı da ziyaret etti.  
 
ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI  
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu çalışmaları kapsamında AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin Başkanlığında Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. Toplantıda Kahramanmaraş başta olmak üzere depremin vurduğu illerde ilk andan itibaren belediyelerin ne tür çalışmalar yürüttüğü ve bundan sonraki dönemde neler yapılacağı masaya yatırıldı. 
 
HATAY’DA AFET KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI 
Daha sonra Gaziantep ve Hatay’a giden Başkan Zorluoğlu, oradaki depremzedeleri ziyaret ederek, taleplerini dinledi. Başkan Zorluoğlu daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında Hatay Afet Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.   
 
BAYRAKLAR DİKKAT ÇEKTİ 
Geç vakte kadar Hatay’da çalışma yürüten Başkan Zorluoğlu, gecenin ilerleyen saatlerinde Siirt Belediyesi şantiyesinde kurulan Trabzon, Denizli ve Bilecik belediyelerinin ortak kullanım alanında Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ile bir araya geldi. Belediyelerin ortak yürüttükleri çalışmaların değerlendirildiği görüşme sırasında, Trabzon Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının konaklama yerlerine astıkları Türk bayrağı ve şampiyon Trabzonspor bayrağı dikkat çekerken, bir süre sohbet konusu oldu.


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku