Güncel:
BAŞKAN ZORLUOĞLU ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINI ANBEAN TAKİP EDİYOR

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehrin altyapı sorununu ortadan kaldıracak Ortahisar İçme Suyu Temini Projesi kapsamında yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmalarını anbean takip ediyor.

Başkan Zorluoğlu, altyapısı tamamlanan mahallelerde yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar İçme Suyu Temini Projesi kapsamında yürütülen çalışmaları titizlikle inceliyor. Başkan Zorluoğlu bu kapsamda 2 Nolu Bostancı Mahallesi Kayabaşı Caddesi’nde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Zorluoğlu’na incelemeleri sırasında Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Gürcan Başar eşlik etti.
 

ESNAF VE VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Çalışmalardan memnuniyet duyan Başkan Zorluoğlu, “Trabzon’da büyük bir altyapı projesi başlattık. Bu kapsamda birçok mahallemizde çalışmalarda sona yaklaştık. Tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmalarına başladık. Şu anda 2 Nolu Bostancı Mahallemizde ekiplerimiz asfalt döküm işlemine başladılar. Bu yıl birçok alanda asfaltlama çalışmalarımız sürecek. Altyapısı biten her noktada üstyapıya geçiyoruz. Bize bu zamana kadar sabır gösteren esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 

GAYRETİNİZİN FARKINDAYIZ
Başkan Zorluoğlu’nun çalışmalara gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür eden mahalle sakinleri ise, “Altyapı çalışmaları sırasında çıkarılan boruları görünce ne kadar kıymetli bir iş yaptığını daha net şekilde gördük. Sağlıklı su içmemiz için gösterdiğiniz gayretin farkındayız. Size ve ekip arkadaşlarınıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku