Güncel:
BELEDİYE'DE SÖZLEŞME SEVİNCİ

 

HİZMET-İŞ Sendikası ile Trabzon Dernekpazarı Belediyesiarasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imzalandı.Üçyıl geçerli olacak toplu iş sözleşmesi kapsamında çalışanlarınücretlerine %66 oranında zam yapıldı. Altı aylık dilimler halinde yapılan sözleşmeye memurlara gelecek zam oranları aynen yansıtılacak.

Sözleşme görüşmelerine Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Şevket ÇELİK ve Şube Başkan Yardımcısı Mahmut KELEŞ,Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet AŞIK ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali AYAZOĞLU katıldı.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Trabzon  Şube Başkanı Şevket ÇELİK, “Dernekpazarı Belediyesinde çalışan 6 kadrolu ve Dernekpazarı Belediye şirketinde çalışan 11 kişi olmak üzere toplam 17  arkadaşımız için 3 yıllık sözleşme imzaladık. Toplu iş sözleşmemizin imzalanmasında büyük özveri gösteren DernekpazarıBelediye Başkanımız Dr Mehmet AŞIK başkanımıza, Başkan Yardımcımız Ali AYAZOĞLU’na teşekkürlerimi sunuyorum. Sözleşmemiz belediyemize, sendikamıza ve tüm emekçilerimize hayırlı olsun” dedi.

Sözleşme imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr Mehmet AŞIK, “Belediyemizin imkanlarını sonuna kadar zorlayarak imkanlarımız üzerinde zam yaparak arkadaşlarımızı mutlu etmeye çalıştık. Sözleşmemiz çalışanlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Avrupa Birliği, benzinli motorla hasadın önüne...

Haberi Oku