Güncel:
Berat Tosun, AK Parti'den Trabzon  Milletvekili aday adayı oldu

 

AK Parti Çaykara Gençlik Kolları eski Başkanı ve Türkiye Gençlik Vakfı Trabzon İl Teşkilat Koordinatörü Berat Tosun, 28.Dönem AK Parti’den Trabzon  Milletvekili aday adayı oldu. 

 

Berat Tosun düzenlediği basın toplantısında: “Kıymetli dava arkadaşlarım, değerli basın mensupları, ülkemize ve milletimize hizmet yolunda, sayın Cumhurbaşkanımızın izinde çıkmış olduğum bu yolda Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.

 

Öncelikle hoş geldiniz, her birinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

 

Birlikte bir çok hizmete imza attığımız 38 yıllık ömrümde,  bunların en değerlisi partimizde gençlik kolları başkanlığı döneminde yürüttüğümüz çalışmalarımızdı. Pek çok Çaykaralı gencimize siyaseti sevdirdik ve gençlerin siyasete küsmemesi için var gücümüzle çalıştık.

 

Geldiğimiz bu noktada gençlerin Türkiye aleyhtarı odaklara hizmet etmesinin önüne geçme adına dünden daha fazla davamıza sahip çıkılması nerektiğini düşünüyorum.

 

Trabzon ve Trabzonlular Türkiye'nin garantörü gibidir.

 

Yıllarca partimizin teşkilatlarında görev almış birisi olarak  yarınların, Adalet ve Kalkınma Partisinin sürekliliğinin sağlanması ve iyi bir insan kaynağıyla mümkün olacaktır.

 

Ak Partinin daha uzun yıllar var olması ve kalıcı olması ancak yeniliğe açık gençlik ile gerçekleşeceğine inanıyorum.

 

Bu nedenle halkının vekili ile sürekli iletişim içinde olacağı, taleplerinin

partimizde, parlamentoda ve bakanlıklarda karşılık bulacağı zeminin sağlam

bir şekilde tesisi için milletvekillinin önemi çok mühimdir.

 

Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde ülkemiz ile Türk ve Islam dünyasına hizmet etmek adına,mensubu olmakla gurur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partimizden milletvekili aday adaylığı müracaatıni yapmış bulunmaktayız.

 

Her ne kadar suyunu içtiğim, havasını soluduğum, toprağında büyüdüğüm Trabzon'dan aday olsam da benliğimi bir kenara bırakarak "hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal" ve "sen yoksan kimse yoktur" düsturu ile ülkemin tamamını ilgilendiren tüm sorumlulukları omuzlarımda taşımayı şeref sayarak bu yola çıkıyorum.

 

Yıllarca içinde bulunduğum iş ve sosyal hayatımda şahit olduğum halkımızın ve özellikle gençlerimizin sorunlarının çözülmesi, çözülemeyen durumlarda ise ilgili birimlere ileterek çözümünün sağlanması hususunda yapabileceğim her şeyi ortaya koymayı kendime vazife kabul ediyorum.

 

Bu vesileyle Trabzon'dan milletvekili aday adayı olarak Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a yol ve dava arkadaşı olmak adına destek ve dualarınızı bekliyorum. Tüm hemşehrilerime selam ve muhabbetlerimle…” dedi.

 

 

Berat Tosun (Özgeçmiş)

 

28.05.1983 tarihinde Çaykara’da doğdum. Orta ve lise öğrenimimi Çaykara’da tamamladım. Karadeniz Teknik Üniversitesi- Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans’ımı 2020 yılında tamamladım, 2004-2011 yılları arasında AK Parti Çaykara İlçe Gençlik Kolları yönetimin kurulu üyesi, 2011 Ocak ayında yapılan Gençlik Kolları Kongresi ile AK Parti Çaykara İlçe Gençlik Kolları başkanlığına seçildim ve 2015 Aralık ayına kadar gençlik kolları başkanlığımı aktif olarak devam ettirdim. 2015-2018 Yılları SKM Başkanlığı görevini yürüttüm. 2017-2020 yılları arasında TÜGVA Çaykara İlçe Temsilcilik Görevini yürüttüm. 2020-2021 yılları arasında TÜGVA Trabzon İl Teşkilat Koordinatörlüğü görevini yürüttüm. Evli ve üç çocuk babasıyım.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku