Güncel:
BİK Prodüktörlüğüne Sefa Özdemir seçildi
 

Basın İlan Kurumu (BİK) Prodüktör seçimi yapıldı. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, 65 oyla seçimi kazandı.

 

Basın İlan Kurumu Prodüktör seçimi İstanbul’da gerçekleştirildi. Seçimde Sefa Özdemir ve Vedat Aslan yarıştı. Divan Kurulu Başkanlığını Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı TGK Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Mevlüt Yeni, Katip üyeliklerini ise Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç,  TGK Genel Sekreteri ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Ergun Ata ile Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği Başkanı ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ahmet Duran Yenigün’ün yaptığı seçimde vekaletlerle birlikte 92 oy kullanıldı. Vedat Aslan’ın 23 oy aldığı seçimde, 65 oy alan Sefa Özdemir, prodüktör seçildi. 4 oy ise geçersiz sayıldı. Seçimlere Trabzon’dan oy kullanma hakkı bulunan Ergun Ata ve Arif Azak katıldı.

 

Seçim ardından açıklama yaparak, destek olanlara teşekkür eden Sefa Özdemir, seçimlerde çıkan sonucun herkese hayırlı olmasını diledi. TGK'ya bağlı Gazeteciler Cemiyetleri de yaptıkları açıklamalarla Sefa Özdemir'i kutladı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku