Güncel:
Bulancak Plajları Temiz Çıktı
 

Bulancak plajlarından alınan yüzme (deniz) suları, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Laboratuvarlarında yapılan analizler sonucu temiz ve denize girilebilir çıktı.

Yapılan analizler sonucu Bulancak’ta; Belediye Halk Plajı, Burunucu Ofran Plajı, Burunucu Plajı ve Küçüklü Plajı deniz suları temiz ve denize girilebilir çıktı. Deniz suyu kontrollerinin periyodik olarak tekrarlanacağı ve sonuçlarının açıklanacağı belirtildi.

 

Belediye Başkanı Recep Yakar; “İlçemizde bizden önce atık sular/kanalizasyon, yağmur suları ve katı atıklar yoğun olarak akarsular, deniz kenarları ve doğrudan deniz deşarjı ile bertaraf ediliyordu. Bizden sonra tüm bu deniz kirletenleri unsurları ortadan kaldırılmıştır. Doğu Karadeniz’in ilk ve ilimizin tek İleri Biyolojik Atık Su Arıtma tesisini hayata geçirdik. Bu sebeple denizlerimiz son derece temiz ve Mavi bayrak alabilecek kadar sağlıklı kalabilmektedir. Yapılan analizlerde bunu göstermektedir. İnsanlarımız Bulancak’ın tüm plajlarında gönül rahatlığıyla denize girebilirler” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku