Güncel:
Cengizhan Gündoğdu: 'Milletimizin geleceğe yürüyüşü güçlü bir şekilde devam edecektir.”
 

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası Tes-İş Doğu Karadeniz Şube Başkanı Cengizhan Gündoğdu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

 

Cengizhan Gündoğdu  mesajında: “Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun, Devletimizin kuşatılarak yok edilmek istendiği her dönemde canını hiçe sayarak, Devletimize bedenini siper ederek var olma mücadelesine girişen kahraman milletimiz, var olma mücadelesini her zaman kazanmış ve her zaman da kazanmaya muktedirdir.

 

 

Büyük Milletimizin istisna ve anlamlı günlerinden olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı ve Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin, fedakarlık timsali bütün Kahramanlarını, destanlaşarak Milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün Şehit ve Gazilerimizi rahmetle, minnetle, şükranla, dua ile yad ediyorum.

 

 

Bu coğrafyada büyük Milletimizin geleceğe yürüyüşü güçlü bir şekilde, birlik ve beraberlik içerisinde burçlarında Ay Yıldızlı Bayrağı İle, minarelerinde ezan sesi ile ebediyyen var olacaktır” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku