Güncel:
Cengizhan GÜNDOĞDU: Pandemi milyonlarca aileyi etkileyerek, geçim sıkıntısının sarmalına mahkum etmiştir.

 Cengizhan GÜNDOĞDU: Pandemi milyonlarca aileyi etkileyerek, geçim sıkıntısının sarmalına mahkum etmiştir.

TES-İŞ Sendikası Trabzon Şube Başkanlığının 12. Olağan Genel Kurulu Trabzon’da yapıldı. Genel Kurula Tes-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Hacı Mevlüt Ünal, Eşref Erden ve Nakif Yılmaz, DSİ Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan, Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, Yol-İş Sendikası Trabzon 2 nolu Şube Başkanı Harun ERDOĞAN, ÇORUH EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet AYDIN, Şube Başkanları ve delegeler katıldı.

TES-İŞ Sendikası Trabzon Şube Başkanı Cengizhan GÜNDOĞDU kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, Ülkemizin geleceğe yürüyüşünde çözülmesi gereken sorunları vardır. Ülkemizin birçok alanlanındaki bu sorunlara pandemi sürecinde yığınla sorun eklenmiş ve adeta sorunlar yumağı tüm toplumu sarmalamıştır. Dünyada bütün Devletlerin ekonomilerini kasıp kavuran düzenlerini çökertme noktasına taşıyan pandemi süreci, Ülkemizde bir çok alanı kaosa dönüştürmüş, milyonlarca aileyi etkileyerek, geçim sıkıntısının sarmalına mahkum etmiştir.

Bu durum Milyonların hayatını zor ve katlanılması imkansız buhrana dönüştürmüştür. Alınan tedbirler ve ilave ekonomik yardımlar buhranı ortadan kaldırmamış, biraz nefes alınabilir hale ancak getirebilmiştir. Ekonomik buhranın kangren haline dönüşmeden ilave tedbirler ile yaşanabilir hale getirilmesi elzem olmuştur. Elbette Ülkemizin yaşadığı sorunlar sadece ekonomik değildir. Kuşatılan Ülkemizin elbette savunma harcamalarına büyük kaynak aktarması zorunludur. Bulunduğu coğrafyada dik durabilmesi için bu gereklidir. Lakin savunmanın en önemli unsuru, Ülke insanlarıdır. Birlik beraberliğimizdir, kardeşliğimizdir. Ülkede ekonomik sıkıntılar, insanların geçim derdi ortadan kalkmadan, Ülkede birlik beraberliği tesis etmek zordur.

Bunun için bütçenin bütün imkanları seferber edilerek, sıkıntıda olan kesimlere, ilave kaynaklar aktarılmalı, bozulan dengeler acele düzeltilmeli, bu ekonomik darboğazdan, Aziz Milletimiz ivedilikle çıkartılarak Ülke rahatlatılmalıdır.  Çalışma hayatının çok büyük bir bölümünü ilgilendiren ve adeta Milyonların aldığı maaşa dönüştürülen, Asgari ücretin, artık yeniden ele alınıp, Sektörel bazda yeniden değerlendirilmesi elzem olmuştur. Devletimiz ve Milletimiz için her alanda görev yapan kahramanlarımıza ve onların başarılı olması için duasını, desteğini eksik etmeyen gönüllere, Gönül dolusu selam ve dua gönderiyoruz. Allah birliğimizi daim eylesin. Devletimizi ve Milletimizi ebediyete kadar korusun, burçlarında AY YILDIZLI Bayrağımızı sonsuza dek dalgalandırsın, semalarından sonsuza kadar ezan sesini eksik eylemesin dedi.

156 delegenin tamamının oyunu alarak güven tazeleyen Şube Başkanı Cengizhan GÜNDOĞDU’nun listesinde; Şube Genel Sekreteri Ayhan SAKA, Şube Mali Sekreteri Munip KOÇ, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Mustafa ÇEBİ ve Şube Eğitim Sekreteri Ahmet İhtiyar yer aldı.

Haber: Arif AZAK





Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku