Güncel:
ÇORUH EDAŞ 'ENERJİ DESTEK EKİBİ” DEPREM BÖLGESİNDE
 

Çoruh EDAŞ, Kahramanmaraş ve Hatay Depremleri’nden etkilenen illerde bölge halkına yönelik arıza onarım faaliyetleriyle enerji sağlama ve temel ihtiyaçların karşılanması için yardım çalışmalarına devam ediyor.

 

 

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olarak 5 il 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), ülkemizi derinden sarsan Kahramanmaraş ve Hatay Depremleri’nin ardından bölge halkına yönelik yardım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kendi hizmet sahasının dışında olmasına rağmen ilk saatlerden itibaren afet bölgesine yardıma giden Çoruh EDAŞ, toplamda 40 araç ve 142 kişilik Enerji Destek Ekibi ile temel yaşam ihtiyaçlarının dağıtımından sokak hayvanlarının beslenmesi gibi birçok çalışmada da görev aldı.

 

 

BÖLGEDEKİ ENERJİ ARZINA YÖNELİK DESTEK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Bölgedeki yardım çalışmalarına devam eden Çoruh EDAŞ, aynı zamanda AFAD, AKEDAŞ ve Fırat EDAŞ Kriz Merkezi Koordinatörlüğünde toplu yaşam alanları ve yüksek öncelikli arıza teşkil eden bölgeler üzerinde arıza giderim çalışmalarını sürdürdüler.Çoruh EDAŞ, bölgede 9 araç, 2 mobil vinç, 38 kişilikEnerji Destek Ekibiyle, elektrik altyapı çalışmalarına destek olmaya devam ediyor.

 

 

Enerji arzının sağlanmasına ve depremzedelere yönelik yardım çalışmalarına devam edeceklerini belirten Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın “Ülkemizde yaşanan bu elim olaydan ötürü son derece üzgünüz. Depremin ilk anından itibaren ekiplerimiz ile bölgeye intikal ederek, depremzedelerimizin her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalarımızı sürdürdük. Bunun yanında bölgede son derece önem arz eden enerji altyapısındaki hasarları da gidermek adına destek çalışmalarımız devam ediyor. Birlik ve beraberlik ile bölge halkının bir nebze de olsa yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Umuyoruz ki ülkemiz bir daha böyle büyük bir felaket yaşamasın. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi. 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku