Güncel:
Cumhurbaşkanı Christian Wulff'tan  ziyaret

 Almanya'da 2010-2012 yılları arasında Cumhurbaşkanlığı yapan Christian Wulff ve beraberindeki heyet kulübümüzü ziyaret etti.

Wulff ve beraberindeki heyet ziyarette; Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yaşar Kibar Güven, Sami Karaman, Lokman Sadıklar, Coşkun Öztürk ve Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Ali Sürmen ile görüştü. Bu görüşmede kulübümüzün eski yöneticilerinden Almanya Doğu Karadeniz Bölgesi Fahri Konsolosu İhsan Alioğlu da yer aldı.

Eski Almanya Cumhurbaşkanı Wulff, futbolun ülkeler ve insanlar arasında bir köprü olduğunu ifade ederek, "Almanya'da ve Türkiye'de futbol çok seviliyor. Bu da ülkelerimiz ve halklarımız arasındaki iletişimi sağlıyor, güçlendiriyor" dedi.

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Eski Alman Teknik Direktörümüz Sunderman'ın vefatı bizi çok üzmüştü. Kendisini bir kez daha saygı ile anıyoruz. Almanya en çok taraftarımızın olduğu ülkelerin başında geliyor. İlişkilerin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi bizim için büyük önem arz ediyor" diye konuştu.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Ali Sürmen, Almanya'da özellikle Anadolu kökenli Türklerin büyük çoğunluğunun Trabzonspor hayranlığı bulunduğunu söyledi.

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu tarafından Christian Wulff'a üzerinde adının yazılı olduğu formamız hediye edildi.

Eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff daha sonra Akyazı Stadyumu'nu gezdi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku