Güncel:
DSİ 22. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 2023 YILINA KURBAN KESEREK GİRDİ
 

DSİ 22.Bölge Müdürlüğünde yeni alınan araçlar ve kazasız bir yıl geçirmek için Kurban kesilerek, dua ile sezona start verildi. 

 

 

DSİ 22.Bölge Müdürlüğünde düzenlenen törene DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif BALTA, DSİ Bölge Müdürü Cengizhan KILIÇASLAN, Tes-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Cengizhan GÜNDOĞDU, Şube Genel Sekreteri Ayhan SAKA, DSİ Bölge Müdür Yardımcıları, Yöneticiler ve personeller katıldılar. 

 

 

Törende konuşan DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta DSİ’nin çalışmaları ve yeni alınacak makine grupları hakkında bilgi vererek genel bir değerlendirmede bulundu. Mehmet Akif Balta açıklamasının devamında Bölgelerin Makine ihtiyaçlarını tespit ettiklerini makine alımlarında yakında büyük bir eksikliğin giderilecek olduğunu belirterek, Personele kazasız başarılı çalışmalar diledi. 

 

 

DSİ Bölge Müdürü KILIÇASLAN ise DSİ 22. Bölgenin Faaliyetleri hakkında bilgi vererek makine parkının son yıllarda sürekli yenilendiğini, lakin yine de makine ihtiyaçlarının olduğunu belirterek Personele kazasız çalışmalar diledi. 

 

 

Tes-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Cengizhan GÜNDOĞDU, DSİ Genel Müdürünün Bölgede olmasının Camia adına önemli olduğunu, Ülkenin büyük bir bölümündeki coğrafyalarda görev yapmış olan Mehmet Akif BALTA’nın DSİ’ni iyi tanıdığını ve bunun Ülke ve Kurum için iyi bir fırsat olduğunu belirterek kazasız çalışmalar diledi. 

 

Tören sonrası Genel Müdür ve Beraberindekiler Makine İkmal Biriminde personelle bir araya gelerek sorunları dinlediler. 

 

Haber-Video: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku