Güncel:
EĞİTİM SANATTA DA YÜKSELİYOR

 Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, bugün Affan Kitapçıoğlu Anadolu Lisesinde yapımı tamamlanan Görsel Sanatlar ve Müzik Atölyeleri'nin açılışını gerçekleştirdi.

Daha önce atıl durumda bulunan okuldaki bir bölüm Müdürlüğümüzün de destekleri ile yeniden düzenlenerek atölyelere dönüştürüldü ve bugün Müdürümüzün de katıldığı program ile bu atölyelerin açılışları gerçekleştirildi.

Programa Müdürümüz ile birlikte ilimiz Müdür Yardımcısı Evren Görmüş, Şube Müdürü Serkan Harput ve Gülsüm Memişkaptanoğlu ile Ortahisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve ilimiz çeşitli okullarının müdürleri de katıldı.

Affan Kitapçıoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Eren Çavdaroğlu'nun açılış konuşmaları ile başlayan programın devamında Müdürümüz ve protokol üyeleri ile kurdele kesilerek atölyeler gezildi. Atölyelerde öğrenciler ile bir araya gelen Müdürümüz öğrencilerin etkinliklerini inceleyerek onlarla çalışmaları hakkında sohbet etti. Programın devamında öğrencilerin sunduğu canlı müziği dinlediler.

Müdürümüz Hüseyin Burak Fettahoğlu, okul binasına geçmeden önce öğrencilerle bahçede bir araya gelerek onlarla bir hatıra fotoğrafı çekindiler. Öğrenciler, Müdürümüze kitap hediye takdiminde bulundular.

Ardından Müdürümüz, Öğretmen Odası'nda öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerimiz ile özellikle Bakanlığımızın kaynak ve çalışma kitapları üzerine sohbet ederek Bakanlığımızda ve Müdürlüğümüzdeki yapılan çalışmalar hakkında öğretmenlerimize bilgilendirmelerde bulundu. Onların da konu hakkındaki görüşlerini dinledi.

Müdür Hüseyin Burak Fettahoğlu, yapılan güzel çalışmalardan dolayı başta okul Müdürü olmak üzere tüm idare, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederek okuldan ayrıldı.  



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku