Güncel:
Ergül Akçiçek , Mesut COŞKUN 'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz

 Artvin Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek  yaptığı açıklamada: “İlçemizde görev yapan eski Kaymakamımız Sayın Mesut COŞKUN'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz” dedi.


Önceki gün Kaymakam Coşkun'un şoförü sabah saatlerinde konuta gelerek görev yapması için kaymakamı almak istedi. Ancak, Coşkun'a ulaşılamayınca şoför durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.


Polis ve Sağlık Ekipleri İnceleme Başlattı

Polis ekipleri, kaymakamın konutuna girdiğinde Mesut Coşkun'u kafasından vurulmuş halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Coşkun'un hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayın detaylarını ve kaymakamın nasıl öldüğünü belirlemek için inceleme başlattı.


Bekar ve Kırıkkaleli Kaymakam

Öğrenilen bilgilere göre, kaymakamın bekar olduğu ve Kırıkkaleli olduğu belirlendi. Mesut Coşkun'un, bir önceki görev yaptığı Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde çekilen görüntüleri ise geride kaldı.



Mesut Coşkun Kimdir?

Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun, 1993 yılında Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nden mezun oldu. Kaymakamlık mesleğine 2018 yılında T.C İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan sınavı kazanarak adım atan Coşkun, çeşitli illerde kaymakam refikliği stajları yaptı.

Mesut Coşkun, 23 Ağustos 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Ekinözü ilçesinin Kaymakamı olarak atanmış ve 07 Eylül 2023 tarihinde görevine başlamıştı. Olayın detayları polis incelemesi sonucunda netlik kazanacak.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Fındık Sektöründe Kümelenme Çalışmalarının...

Haberi Oku