Güncel:
Ertuğrul Doğan'a Trabzon'da bir destek de ASKF'den geldi.

 

Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun istifası sonrasında genel kurula giden Trabzonspor’da ilk başkan adayı olarak Ertuğrul Doğan açıklama yapmıştı.




Trabzon ASKF'den yapılan resmi açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Trabzonspor 'da Olağanüstü Genel Kurulu başlamış bulunmaktadır. Gelinen süreçte kulübümüz mali durum süreci olarak altından kalkınmayacak bir hal almıştır. Altyapıya gereken önem verilmemiş olması, yetişen kabiliyetli oyuncuların transfer edilen yabancı oyuncular ile önünün kesilmesi telafisi olmayan sonuçlara yol açmıştır.




Şuanda bu mali yükün altına girme cesareti gösteren aday olarak bir tek asbaşkanlık yapan Ertuğrul DOĞAN arkadaşımız olmuştur.



Demokratik bir ortamda başka adaylarında çıkması söz konusudur.



Şampiyonlukta başkan Ahmet AĞAOĞLU ile Asbaşkan Ertuğrul DOĞAN başta olmak üzere bütün yönetim kurulu maddi ve manevi katkılar sunarak bize bu mutluluğu yaşatmışlardır.



Aday olan arkadaşımız Ertuğrul DOĞAN yaptığı çalışmalar ile tecrübe kazanmış, artık kendisine gerekli desteği verme zamanı gelmiştir.





Amatörün içinden gelen arkadaşlarımızı da yönetiminde bulunduran Ertuğrul DOĞAN'I desteklediğimizi belirtiyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.

Öte yandan Trabzon'da faaliyet gösteren spor kulüplerinden de Ertuğrul Doğan'a destek mesajları geldi.

1461 Soğuksuspor, 1985 Derecikspor, Erdoğduspor ve Trabzon Karadenizspor tarafından yayınlanan mesajlarda "Resmi olarak 38 yıl sonra şampiyon olarak göğsümüzü kabartan Trabzonspor'umuzun gururu Asbaşkan Ertuğrul Doğan'ın 25-26 Mart'ta yapılacak olağanüstü kongrede Başkan adayı olmasını sonuna kadar destekliyoruz.

 

Trabzonspor'un yeni başarı hikayeleri yazması için genç, dinamik ve her şeyden önce tam bir Trabzonspor aşığı olan Ertuğrul Doğan'ın başkan olarak Trabzonspor'a çok güzel hizmetler vereceğine inanıyoruz. Ertuğrul Doğan ve ekibine çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku