Güncel:
Evren Özdemir: 'Deprem bölgesinde halkımızın yanındayız”
 Gümüşhane’nin Torul İlçesi Belediye Başkanı Evren Özdemir, deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Hatay’a gitti. Depremzedelere insani yardım malzemeleri götürdü. Hatay’da gönüllü görev alan hemşehrilerini ziyaret etti, deprem yardımlarının dağıtımına yardımcı oldu moral verdi. Evren Özdemir, “Torullu hemşehrimiz Ferhat Tuncer ve Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği’mizin deprem bölgesinde açmış olduğu mutfakta görev yapan gönüllü Öğretmenlerimizi ve çalışanlarımızı ziyaret ettik. Gündüz ise bu mutfakta el birliği ile depremden etkilenen kardeşlerimize yemek dağıtımında bulunduk. Görevlerini İstanbul’dan gelen kardeşlerimize devreden Torul’dan gelen personelimizi uğurladık. Emeği geçen tüm hemşehrilerimden Allah razı olsun. Rabbim birliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.



Evren Özdemir açıklamasının devamında: “Deprem bölgesine gıda ve yakacak yüklü iki kamyonumuz bugün Torul İlçemizden yola çıktı. Bu günleri hep birlikte dayanışma içerisinde atlatacağız. İnşallah depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere gıda ve hijyen kolisi yardımında bulunmak isteyen vatandaşlarımız kolilerini Torul ilçemizde Kapalı Spor Salonuna teslim edebilir. Vatandaşlarımızın yoğun kar yağışına rağmen destekleriyle iki kamyon yakacak yardımımızı deprem bölgesine geçtiğimiz günlerde gönderdik.

 

Deprem bölgesinde Torul Meslek Yüksekokulu eski personellerinden Cebrail Demirci’yi ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yardımların bu bölgeye iletilmesini sağlayan Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Zengin ve gurbetçi hemşehrimiz Haydar Zengin başta olmak üzere tüm Torullu hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesinde bölgede çalışmalarını sürdüren Cenaze İşleri personelimizi ziyaret ettik. Zorlu süreçte zor bir görev üstlenen arkadaşlarımızın ve herkesin Rabbim yar ve yardımcısı olsun.

Yardım kampanyamızın dördüncü gününde sağ duyulu vatandaşlarımız, hayırsever esnaflarımız ve tüm personelimizle birlikte yakacak odun, gıda ve kıyafet yardımımızı dört kamyon olarak yükleyerek deprem bölgelerimize ulaştırdık.

Katkılarından dolayı hayırsever hemşehrilerimize, karşılık gözetmeksizin soğuk havaya rağmen bir an olsun durmadan çalışma gayreti gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim devletimize ve milletimize güç kuvvet versin. Birliğimiz daim olsun! Bu yolda “yalnız değilsin” mesajını tüm Türkiye’ye gönülden çalışarak destek sağlayan tüm Torullu hemşehrilerime yediden yetmişe her birine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

 

 

Yediden yetmişe her bir vatandaşımızın evinden, aşından, ocağından, biriktirdiklerinden, kötü gün için sakladıklarından oluşturduğu onlarca kıyafet, gıda ve erzak yardımlarını yine başta onlar olmak üzere kurum çalışanlarımız, tüm personelimiz ve her bir hemşehrilerimizle araçlara yükleyerek Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'a araçlarımızı ulaştırdık. Özkürtün Beldemize gönderdiğimiz aracımız yine aynı şekilde tam teşekküllü olarak dolduruldu. Torul Kaymakamlığımız, Belediyemiz, kamu kurumlarımız, Ülkü Ocağımız ve kıymetli Torullu hemşehrilerimin destekleri ve gayretleriyle yola çıkan bütün araçlarımız deprem bölgesinde ihtiyaçlı vatandaşlarımızın hizmetine ulaştırıldı. Kahramanmaraş’ta enkaz altından 10 gün sonra sağ çıkan ve ismini “Umut” olarak koyduğumuz kedimiz ile birlikte memlekete dönüş yolundayız. Umut artık bizim misafirimiz olacak. Rabbim tüm canlarımıza sağlık versin Rabbim Devletimize, Milletimize güç kuvvet nasip etsin. Allah, her birinizden razı olsun. Sağ olun, var olun” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku