Güncel:
Gelen Mesaj ‘Çocukların Gözleri Işıl Işıldı, Teşekkürler Akçaabat Belediyesi'

 

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Iğdır Bayraktutan Hacıhanım Taşdemir İlkokulu-Ortaokulu’nda görev yapan Gülşen öğretmenin ve öğrencilerin bayram sevincine ortak oldu.

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e sosyal medya aracılığıyla ulaşan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda görev yaptığı okuldaki öğrencileri mutlu etme gayreti içinde olan Gülşen Koçak Özbey, Başkan Ekim’den bayram gösterileri için öğrenciler adına kostüm talebinde bulundu. Gülşen Öğretmenin bu talebine kayıtsız kalmayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, hemen okulla irtibata geçerek gerekli bilgileri aldı. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatları doğrultusunda birbirinden kıymetli çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sergileyecekleri oyunlara uygun kostümler gönderildi.

Iğdır’dan Gelen Mesaj ‘Çocukların Gözleri Işıl Işıldı, Teşekkürler Akçaabat Belediyesi’

Koca yürekli Gülşen Öğretmenin Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e gönderdiği mesaj ise şöyle; “ Sayın Başkanım; Ben Iğdır Bayraktutan Hacıhanım Taşdemir İlkokulu-Ortaokulu öğretmenlerinden Gülşen Koçak Özbey. Üniversitede Karadeniz Yöresi ’ne ait halkoyunlarını öğrendim ve çok sevdim. Öğretmenlik mesleğine başlayınca da kendi memleketimdeki öğrencilere Karadeniz Yöresi halkoyunlarını öğrettim ve onlara bir söz verdim, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sizlerle bir gösteri yapacağız diye… Kostüm eksikliği konusunda birçok yere başvurarak, mail gönderdim. Tarafıma bu konuda tek dönüş ise Akçaabat Belediyesi'nden geldi. Aradılar, meselenin aslını öğrendiler ve bizleri o kadar çok mutlu ettiler ki… Elbiselerimiz geldi, bayramda çocuklarımız halkoyunları kıyafetleri ile gösterilerini sundu ve her bir çocuğumuzun mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bu vesileyle bizlere bu mutluluğu yaşatan başta siz değerli Akçaabat Belediye Başkanımıza, bize yardımcı olan Kültür Müdürünüze, kostümlerin tedariki konusunda İstanbul'dan Tahir Bakal Hocamıza katkılarından ve bize ayırdıkları zamandan ötürü çok teşekkür ederiz. Iğdır'dan kocaman yürekli Karadeniz insanına selam ve saygılar...”

76 (Iğdır) ve 61 (Trabzon) EL ELE

‘Çocukların gözlerindeki ışık ve mutluluk bizi ziyadesiyle bahtiyar ediyor.’ Diyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm dünya çocuklarına çok büyük ve anlamlı bir bayram hediye etti. Bizler de bu bayramda memleketimizin her köşesindeki çocukların mutlu olması için üzerimize düşeni yapmalıyız. Dün, biz çocuktuk; bugünün gençleri olduk. Bugün ise onlar çocuk; yarının ve geleceğimizin gençleri olacaklar. Gelecek, gözleri ışıl ışıl parlayan çocuklarımızın eseri olacak. Iğdır Bayraktutan Hacıhanım Taşdemir İlkokulu-Ortaokulu’ndaki öğrencilerin mutluluğuna bir nebze de olsa katkım olabildiyse ne mutlu bana. Çocuklarımız için her zaman her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sadece Akçaabat’taki çocuklar için değil; dokunabildiğim, ulaşabildiğim ya da bana ulaşabilen tüm çocuklar için her şeyin en iyisini yapma gayretindeyim. Başta Akçaabat’taki çocuklar olmak üzere, tüm yurdumuzdaki ve tüm dünyadaki çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yürekten kutluyorum.” İfadelerini kullandı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku