Güncel:
Gökhan  Bahadır: 'Dilsiz şeytan olmadım, halkımın sesi ve hizmetkarı oldum.”

 Gökhan  Bahadır: “Dilsiz şeytan olmadım, halkımın sesi ve hizmetkarı oldum.”


Türkiye’de Kamu Yönetimi tezli Yüksek Lisans mezunu tek Muhtar olma ünvanını taşıyan Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi Çarşı Mahallesi Muhtarı Gökhan  Bahadır, mahalle sınırları içerisinde çözüme kavuşturulamayan sorunları dile getirerek yetkililerden Mahalle halkının feryadını duymasını istedi.



Gökhan  Bahadır açıklamasında: “İlçemizde siyasi gücün en üst seviyesinde olmamıza rağmen hüsranı milletçe yaşıyoruz. Vaatler verilmiş lakin birçoğu yapılmamış aynı vaatler ile 20 yıllık süreyi aşmışlar yine aynı vaatleri vererek 2023’ü kazanmayı hedefliyorlar. Yazık önce verilen sözler tutulmalı sonra halktan destek istenmelidir. Üzücü ama siyasiler seçmeni siyasi söz ve manevra ile yanıltıp yoluna devam ediyorlar.



İlçemizin merkezi noktasındaki Çarşı Mahallemizde söz verilip hala yapılmasını beklediğimiz projeler vardır. Yetkililere, siyasilere son ikazımız geç kalmadan ellerini vicdanlarına koysunlar. Doğalgaz projesi olmazsa olmazımız, tarihi iskelemiz onarım bekliyor. Engelliler, yaşlılarımız ve bizler sahile ulaşmak adına asma köprü benzeri yaya yürüyüşüne açık bir üst geçit istiyoruz.



Elektrik tellerinin yerin altına alınmasını ivedilikle bekliyoruz. Günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilecek Otogar’ı ilçeye kazandırmalıyız. Köyde yaşayan tarım ve hayvancılık ile uğraşan insanlar yaptıkları işten zarar ettikleri için üretimi bırakıyorlar. Kırsalda üretim seferberliği için uzman kişilerin, üreticilerin görüşleri alınarak yeni politikalar ortaya koyulup, köyde yaşayan insanların göç etmesini üretimi sonlandırmasını önlemeliyiz. Market’de ki ürünlerin fiyatının yüksek oluşu yanlış tarım politikalarının sonucudur suçluyu dışarıda aramayalım. Cezaevimizin onarımı ve hizmete kazandırılmasını talep ediyoruz. İlçe Pazar yerimizin parke yapılarak kadınlar pazaryeri oluşturulup onarımı acilen gerçekleştirilmelidir. İlçemize sokak hayvan barınağı kazandırılmalıdır. İlçemize hamam ve yüzme havuzunun acil şekilde kazandırılması gerekir. Bu vaatler önceki seçim dönemlerinde halkımıza verilmiş ama unutulmuş ve yine benzer vaatler ile  bir seçim dönemini de kazanmayı hedefliyorlar.



Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora, Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu’ndan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’ndan ve Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’dan Milletimiz seçim öncesi verdikleri  sözleri yerine getirmelerini bekliyor. Bizler önce Vakfıkebir diyoruz. Vatandaş hemşerilerim doğruları görsün. Hemşerilerimin tüm Müslüman aleminin ramazan ayı mübarek olsun. Bir muhtar olarak dilsiz şeytan olmadım, halkımın sesi ve hizmetkarı oldum. Vakfıkebir’de yaşayanların hayat standartını, yaşam koşullarını artırmak için mücadelemi her ortamda sürmeye devam edeceğim dedi.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku