Güncel:
Görele'de Doğalgaz yatırımının kazı çalışmaları Kumyalı Mahallesi'nden başladı.
 

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Doğalgaz yatırımı için ilk kazmayı Kumyalı Mahallesi’nden vurarak, birkaç yıl sonra ilçenin tamamına Doğalgaz arzının sağlanacağını müjdeledi.

 

Görele’de başlanan Doğalgaz yatırımı için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez, AK Parti Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk, Sabri Öztürk, Kadir Aydın, AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü Doğan Gürler, AKSA Doğalgaz İl Müdürü Hakkı Kahya ve emeği gecen herkese teşekkür eden Belediye Başkanımız Tolga Erener, “6 yıldır mücadelesini verdiğimiz Doğalgazın ilçeye kazandırılması için çok uğraş ve çok emek harcadık” dedi.

 

Görele’de 9 Bin 800 konuta Doğalgazı ulaştıracaklarını belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “Görele’de 9 Bin 800 konuta Doğalgazı ulaştırmayı hedefliyoruz. Söz konusu şirket bunun için tam 75 Milyon Liralık bir ödenek ayırdı. Bu yılsonuna kadar bu ödenekten Kumyalı Mahallesinde bulunan 9 kilometrelik hat için 13 Milyon Lira harcanarak, çalışmalar en kısa sürede bitirilecek. Söz konusu şirket İlçemize bir güzellik daha yaparak Belediye Meydanı’ndan Adliye Lojmanına kadar olan hattı, Çanakçı Köprüsünün başından Sayfiye Mahallesine giden hatta uzatarak yaklaşık 5 Bin konuta bu yılsonunda Doğalgaz ulaştırmış olacak. 9 Bin 800 konuttan 5 Bin konuta Doğalgaz verdiğimizde söz verdiğimiz projemizin yüzde 50’sini de tamamlamış olacağız. Seneye de ilçemizin Yeşiltepe, Aydınlıkevler, Bozcaali, Bahçelievler Mahallelerimize de bu hattımızı uzatarak birkaç yıl içerisinde Görele’mizin tamamı Doğalgaza ulaşmış olacak” dedi.

 

Görele’ye gelecek olan Doğalgaz arzının taşımalı sistem olacağını hatırlatan Belediye Başkanı Tolga Erener, taşımalı sistemin Beşikdüzü Organize Sanayi Sitesine gelecek olan hatla depolama sisteminden hat sistemine geçebileceğini de sözlerine ekledi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku