Güncel:
GÖREVLER MÜCADELE İSTER

 Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevine seçilen Ömer Hakan Usta’yı AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Beraberinde Başkan yardımcısı Gökhan Karslı ile odayı ziyaret eden Mumcu, Başkan Usta ve ekibine görevlerinde başarılar diledi.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, “Odamız geçmiş 4 yılda  tarihinin en zor dönemini geçirdi. İşin çekirdeğinden yetiştim. Odanın içinden geliyorum. Pandemi, araç değişim süreci hepsi sanki bu dönemin içine sıkıştırıldı. Devletimizin desteği ile sürecin üstesinden geldik. Üyelerimiz de anlayış gösterdi. Makamlara gelmek önemli değil layık olabilmek önemlidir. Aynı aşkla görevimizin başındayız. Bu görevler mücadele ister” dedi.

TAKDİR EDİYORUZ

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, “Sizi takdir ediyoruz. Zor süreç geçirdiniz. İstikrarlı gidişiniz, çok örnek bir duruşunuz olmuştur. İnşallah güzel işler olacak. Zorlu süreçler var. Yaza doğru bir rahatlama düşünüyoruz. Hayırlısı olsun” diye konuştu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku