Güncel:
Gültekin Uysal: Milletin potansiyelini ortaya çıkaracak olan siyasettir

Demokrat Parti Trabzon İl Başkanlığının Trabzon’da düzenlediği  yemekli  programa katılan Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal salonda bulunan yaklaşık 600 davetliye yaptığı konuşmada önemli konulara değindi.

Demokrat Parti (DP) Trabzon  İl Başkanlığının düzenlediği  programa  Demokrat Parti Genel başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, DP Teşkilat Başkanı, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Eski Bakan Eyüp Aşık, Eski Milletvekili Avni Akkan, Chp Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Dp Trabzon İl Başkanı Ali Akar, İl Başkan Yardımcısı Tahsin AZAKLI, Bölge il Başkanları ve çok sayıda davetlide katıldı.

Demokrat Parti Genel başkanı Gültekin Uysal konuşmasına Trabzonspor'un şampiyonluğu hayırlı olsun diyerek başladı, Genel Başkan Gültekin Uysal hayırlı olsun Trabzonspor'un şampiyon olması Trabzon'da ne anlama geldiğini biliyoruz. 

Aslında sadece Trabzon için değil Anadolu'nun her tarafı için bir mücadele azminin bir ismi olmuş bayrağı olmuş, Taraftarı Trabzon'un dışında Anadolu'nun her yerinde var onu da biliyoruz zaten dedi. 


Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Konuşmasına şöyle devam etti;

Değerli arkadaşlarım çok değerli misafirler bu büyük ülke kıt kanaat imkanlarıyla pek çok şeyi başarmış kıt kanaat imkanlarıyla pek çok sıçrama hamlelerinin altına imza atacak iradeyi aklı kendi sillesinden çıkartabilmiş bir varlık yokluk mücadelesiden Anadolu'da dar bir alana sıkıştırılmaya çalıştırılmış ama milletin azim ve kararlığını arkasına alarak kademe kademe büyüterek yakınlarda 102. yıldönümünü kutladık Türkiye Büyük Milet Meclisini açarak bu yolu açmış ve bu güne kadar gelmişiz. 

Gönül arzu ederdi ki  bugün her türlü imkan ve imtiyazından yararlanarak iktidar sahipleri bu büyük geçmişe sırtını döneceğine bu büyük geçmişe sırtını dayasın. 

Unutmak istediğimiz karagünleri kara ayları kara yılları bile 15 temmuz feto darbe teşebbüsüyle bu ülke yeniden yaşar hele gelmiştir. Bu açıdan biz nerden geldiğimizi biliyoruz  bilmeyenlere inat biz neyi yapacağımızı bu aziz milleti bulunduğu coğrafyada başta olmak üzere uluslar arası alanda yeniden bir güç merkezi içerisinde kudret kapasitesine denk bir büyük ülke olmanın nasıl olacağını elbet biliyoruz dedi. 


Milletin potansiyelini ortaya çıkaracak olan siyasettir ama gelin görünki açık yüreklilikle Trabzon'dan bu salondan bu kürsüden ifade etmek isterim siyaset çürümüştür dedi.


























































Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku