Güncel:
Gümüşhane'nin Arzularkabaköy Beldesinde doğalgaz sevinci yaşanıyor
 

Arzularkabaköy Belde Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış’ın girişimleriyle başlatılan çalışmalarla birlikte doğalgaz belediyeye kazandırıldı. 

 

 

Haziran 2022 tarihinde ilk kazması vurulan doğalgaz için tüm çalışmalar tamamlandı ve Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından İstasyon kuruldu. Ana hatta ilk gaz verildi Doğalgaz bağlantısı tamamlanan haneler için abonelik başvuruları başladı ve  ilk abonelik işlemini Başkan Sayın Çetin Rıza Tanış yaptı.

 

 

‘HATLARI BAĞLANAN MESKENLER ABONELİKLERİNİ YAPABİLMEKTEDİR’

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Arzularkabaköy Belde Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, Beldesini bir adım ileriye taşımak adına büyük projeler gerçekleştirdiklerini kaydederek, “Yıllardır beldemizde büyük ihtiyaç haline gelen doğalgaz projemizin ilk etabını tamamlayarak belde içi doğal gaz boru hattı döşeme çalışmalarına başladık. Hatları bağlanan meskenler aboneliklerini yapabilmektedir. Bu kapsamda ilk aboneliği kendim yaparak süreci başlattık. Bundan sonrada yapılmaz deneni yapacağız. Zor bir coğrafyada yaşayan Milliyetçi, Muhafazakâr ve Vatansever Beldemiz insanı her şeyin en iyisine layıktır. Beldemiz için gece gündüz demeden Belediyemizin bütün imkânlarını, bütün enerjimizi harcayarak, vatandaşlarımızın huzuru ile refahı için çalışmaya devam edeceğiz“ ifadelerini kullandı.

 

 

‘YENİ BİR BAKIŞ AÇISI İLE YENİDEN İNŞA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Başkan Tanış, “Beldemizi her geçen gün yeni bir proje ile yeni bir bakış açısı ile yeniden inşa etmeye devam edeceğiz. Bu süreçte emeği geçen başta T.C Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e, Bakan Danışmanı Kasım Kutlu’ya, Milletvekilimiz Hacı Osman Akgül’e, her zaman yanımızda olan Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Musa KÜÇÜK ve Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın’a, Gümüşhane-Bayburt Aksa Doğalgaz Şirket Müdürü Erol Yavuz ve ekibine, müteahhit ve çalışanlarına, Aksa Doğalgaz Gümüşhane Yatırım Mühendisi Elvan Sarı’ya teşekkür ediyorum. Yapılan bu çalışmanın Beldemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku