Güncel:
Hemşehri derneklerinin konuk evi talebine sessiz kalamazsınız!

 Trabzon Bayburt Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Sadettin Okay, Trabzon  Gümüşhaneliler Derneği  Başkanı Mürteza Eroğlu,  Trabzon Giresunlular Derneği  Başkanı Cemil Alpaslan ve Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’nin bir araya gelerek oluşturdukları “Trabzon Hemşeri Dernekleri Platformu” Trabzon’da hasta yakınlarına yönelik konuk evi yapılması konusunda ısrarlı tavrını sürdürüyor.

Trabzon’da yerel seçimler öncesi adaylıkları resmi olarak açıklanan bütün belediye başkan adayları ile tek tek görüşme yaparak ve bu konuda hem bilgilendirme hem de söz almak istediklerini belirten hemşeri dernekleri başkanları, “Her gün yüzlerce insan hastane kapılarında perişan ve çaresiz kalıyor. Hasta yakınları artık arabalarda, parklarda, kantin köşelerinde mağdur olmasın istiyoruz” dediler.

“Belediye başkan adaylarımız lütfen bu sorunun kökünden çözümü için somut projelerini ortaya koysunlar. Biz bu konuda oldukça kararlıyız. Kim bu soruna ciddi olarak eğilir ve adım atarsa bizde tavrımızı ona göre belirleyeceğiz”  şeklinde görüş belirten Trabzon’daki hemşeri dernek başkanları “Sağlık kenti Trabzon’un bu tesise çok büyük ihtiyacı var. Bu sorun artık vicdan ve merhamet meselesidir” dediler.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

SÜRMENE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF...

Haberi Oku