Güncel:
Karayolları çalışanları iftarda buluştu

 Türk-iş’e bağlı Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanlığı ve Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 400'den fazla çalışan bir araya geldi.


Karayolları 10.Bölge Müdürü Mehmet AŞIK ve Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi, Yol-İş Sendikası Trabzon 1 no.lu Şube Başkanı Gökhan Gedikli'nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeği öncesi davetlilere bir konuşma yapan Gökhan Gedikli: "Pençe-Kilit  Operasyonunda  şu anda  Türkiye  Cumhuriyetimizi  savunan,  iç  ve  dış  düşmanlarımıza  karşı  mücadele  veren  bütün  güvenlik güçlerimize,  askerimize  Allah  güç  ve  kuvvet  versin. Vatanımız  için  canını ortaya koyan bütün Şehitlerimize  Allah’tan  rahmet  diliyorum. Ailelerine  ve  Türk  Milletimize  başsağlığı  diliyorum. İş  kazasında  vefat  eden  bütün  arkadaşlarımıza,  çalışanlarımıza  Allah’tan  rahmet  diliyorum. İftar yemeğinden sonra Tabakhane Camiinde kaza belaya karşı, iş kazalarında vefat eden bütün emekçi kardeşlerimiz ve Vatanımız için Şehit olan Askerimiz, Polislerimiz ve bütün güvenlik görevlilerimiz için Yasin ve Mevlidi şerif okutulacaktır. Bütün arkadaşlarımıza kazasız belasız çalışmalar diliyorum” dedi.



Karayolları 10.Bölge Müdürü Mehmet AŞIK, çalışma arkadaşlarına hitaben yaptığı konuşmada: “Hepimiz bir bütün olarak Karayolları ailesiyiz. Bütün çalışma arkadaşlarımızın Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Hiçbirimizin ayağına taş değmesin, huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.





Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ

Haberi Oku