Güncel:
Mehmet Sekmen, Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret AKBAŞ'ı ziyaret etti
 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aras Edaş’ın yeni hizmet binasını ziyaret ederek Genel Müdür Fikret Akbaş ve Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Yaşar Babur ile bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

 

Genel Müdür Fikret Akbaş'tan Örnek Davranış

Aras EDA
Ş Genel Müdürü Fikret AKBAŞ, 2015 yılında görevine başlamasının ardından kutlama amacıyla kendisine gönderilen çok sayıda çiçeği değerlendirerek, elde ettiği geliri çoçuk sığınma evlerine bağışlamıştı.

Aras Elektrik Da
ğıtım Anonim Şirketi Genel Müdürü Fikret AKBAŞ’ın genel müdürlük görevine başlamasının ardından, kendisine tebrik amacı ile bir çok çiçek gönderildi. Genel Müdür Fikret AKBAŞ, bu çiçeklerin israfının önüne geçmek ve sosyal yardımda bulunmak amacı ile çiçekleri satarak, gelirini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Erzurum İl Müdür Yardımcısı Rukiye Şermin ZİL Hanımefendiye takdim etmişti.

Amaçlarının yardım etmek oldu
ğunu belirten Fikret AKBAŞ: “ Çiçeklerin israfının önüne geçilerek bunu kalıcı bir değere dönüştürmek istedik. Bu yüzden de çok kıymetli dostların, bizi sevenlerin teveccüh göstererek göndermiş olduğu çiçekleri bu şekilde değerlendirdik. Umarım bizim bu yardımımız, yeni yardımların yolunu açar. Faydalı olduysak ne mutlu bize.” diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlı
ğı, Erzurum İl Müdür Yardımcısı Rukiye Şermin ZİL ise çok memnun olduklarını dile getirerek: “ Aras EDAŞ’a çok teşekkür ediyorum. Böyle bir yardım ile daha önce karşılaşmamıştım. Aras EDAŞ bir ilke imza attı diyebilirim. Bu yardımın tarafımıza iletilmesi bizi çok mutlu etti, çok memnun olduk. Aras EDAŞ’ın vesile olduğu bu yardımın devamının gelmesi açısından büyük bir önem arz ettiğini düşünüyorum. Bu tür yardımlara çok fazla çocuğumuzun ihtiyacı var. Böyle bir hayra vesile oldukları için başta Genel Müdürümüze ve Aras EDAŞ’a çok teşekkür ediyorum.”  dedi.

 

 

Fikret Akbaş Kimdir?

Fikret Akbaş önce Aydın İli Müessese Müdürü olarak görev yapmıştır. 2002-2008 yılları arasında ‘Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’ (AYEDAŞ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.

Elektrik dağıtım hizmetlerinin özel sektöre devredilmesinin ardından Elektrik Dağıtım sektöründe üst düzey yönetici olarak çalışmaya devam eden Fikret Akbaş, Aydem EDAŞ ve Aksa EDAŞ’ ta Genel koordinatörlük görevlerinde bulundu.

Kamudaki her görevinde, başarılı işlere imza atan Akbaş, bu başarılarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Kamudaki son görev yeri olan AYEDAŞ’ ta özellikle bürokrasiyi ortadan kaldırması ve kuruma kazandırdığı dinamizmle, kamu kurumlarında da özel sektör zihniyetiyle faaliyet gösterilebileceğini ispatlamıştır.
Yöneticilik hayatı boyunca vatandaşa saygıyı ve güveni ön planda tutan Akbaş, Elektrik dağıtım sektöründe Türkiye’de bir çok ilke imza atmıştır. Fikret Akbaş aynı zamanda Halkla İlişkiler uygulamasını da başlatarak müşteri memnuniyetini sözde değil, özde başaran bürokrat olmuştur.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku