Güncel:
MEMLEKET PARTİSİ İL BAŞKANI ERKAN ARMUTÇU'DAN ARSİN BELEDİYE BAŞKANI GÜRSOY'A YANIT…
 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İNCE Trabzon ziyareti sırasında Arsin İlçesi Çubuklu mahallesine afetten mağdur olan vatandaşlarla buluşarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya mahalle halkına yardım etmesi konusunda  gönderme de bulunmuştu.

Bunun üzerine Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce hakkında yerel medyada açıklamalarda bulunmuştu.

 

Cevap Memleket Partisi Trabzon İl Başkanı Erkan ARMUTÇU’DAN geldi.

Açıklamalarda bulunan Armutçu ; Biz vatandaşlarımızın mağduriyeti üzerinden siyaset yapmak için değil mağdur vatandaşlarımızın çare bulamayarak bize gelmesinden dolayı Arsin Çubuklu mahallesine ziyarette bulunduk.

Genel Başkanımız hakkında “ doğru  söylemiyor “ derken neyi kastettiğini anlayamadım. Afet bölgesini bizzat Genel Başkanımla ziyaret ettik ve gözümüzle gördük iş İçişleri Bakanı Sn.Süleyman Soylu’ya gidince Sn.Gürsoy ne yapacağını şaşırdı medya üzerinden Memleket Partisi’ni  karalama kampanyası başlattı.

 

Arsin Belediye Başkanı Sayın Muhammet Sait Gürsoy’un Genel Başkanımız Sayın Muharrem İNCE’ye karşı yaptığı ‘KARALAMA SİYASETİDİR’ ifadesi partimiz için kabul edilemez bir söylemdir.

Sayın Muharrem İnce’nin söylemleri İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’ya yönelik olup dolayısıyla cevap hakkıda Sayın Süleyman Soylu’ya düşmüştür .

Bir belediye başkanının İçişleri Bakanı hakkında bu şekilde açıklaması yapması da olsa olsa ‘ YALAKALIK SİYASETİ ‘ dir.

Bu durum devlet kurumlarında liyakatın bittiğinin en güzel örneğidir.

Yaptığı açıklamada kendisini Şehri-Emin olarak nitelendirilen Sayın Muhammet Sait Gürsoy’a Ak Parti Arsin Şehri-Emini olduğunu hatırlatmak isterim.

Memleket Partisi’nin Şehri-Emin’i Memleket Partisi Trabzon İl Başkanıdı Sayın Muharrem İnce bu konuyu önce benden sonra saygıdeğer Çubuklu Mahallesi sakinlerinden dinleyerek afet bölgesini bizzat ziyaret edip gerekli tespitleri yerinde yaptıktan sonra bir basın açıklamasında bulunmuştur.

 

‘İKİ YIL ÖNCE TESPİTLER YAPILMIŞ, İCRAAT YOK !!! ‘

Sayın Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy 7 Ekim 2020’ de “tespitler yapılmış” dedi.

Verdiği tarihin üzerinden iki yıldan fazla zaman geçmiş kendisine sormak istiyorum iki yıl içerisinde neden hiçbir düzenleme yapılmamış ?

‘ VEKİLLER VE İL BAŞKANI’DA GİTMİŞ … ‘

Yine Arsin Belediye Başkanı Sayın Muhammet Sait Gürsoy 7 Ocak 2021 de afetten etkilenen Çubuklu mahallesini Trabzon milletvekili Sn.Bahar Ayvazoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sn. Sezgin Mumcu ile ziyaret ettiklerini belirtmiş.

Sonuç olarak Belediye Başkanı Sn. Muhammet Sait Gürsoy’dan, Trabzon Milletvekili Sn.Bahar Ayvazoğlu’dan Ak Parti İl Başkanı Sn. Sezgin Mumcu’dan çare bulamayan kıymetli Çubuklu mahallesi sakinleri Memleket Partisi Arsin İlçe başkanımızla iletişime geçerek durumu bize ilettiler bizde durumu Genel Başkanımız Sayın Muharrem İNCE’ye ilettim.

Genel Başkanımız Sayın Muharrem İNCE’de afet bölgesini bizzat yerinde inceleyerek basın açıklamasında bulundu.

Yaptığı basın açıklamasında ise Çubuklu mahallesi sakinlerinin çözüm bulabilmesi adına Trabzon’lu olmasından kaynaklı İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu’ya atıfta bulunmuştur.

‘BASIN AÇIKLAMASI AYIPLARI ÖRTMEZ’

Doğal afetten oluşan yaraları sardıklarını iddia eden Arsin Belediye Başkanı Sn. Muhammet Sait Gürsoy bende bizzat gidip gördüm Çubuklu mahallesine afetten sonra el değmemiş yol yok bozuk, evler harabe şekilde duruyor, mahallede bulunan camii bile harabe vaziyette duruyor.

Basın açıklaması yapmak ayıpları örtmez Sn. Gürsoy afet olalı iki yıldan fazla zaman geçmiş hiçbir şey yapılmamış, bu şekilde açıklama yaptığınıza göre Sn. Soylu’nun sizi arayarak uyardığını düşünüyorum.

Çubuklu mahallesine gitme amacımız oradaki vatandaşların mağduriyetinin giderilmesidir.

Genel Başkanımız bir daha ki ziyaretinde tekrar Çubuklu mahallesinde yerinde tespitte bulunacaktır.

‘ KRALDAN ÇOK KRALCI OLMAYA GEREK YOK…’

Sn. Muhammet Sait Gürsoy Sn. Süleyman Soylu gerek görseydi bu açıklamaya kendisi cevap verirdi.

Kraldan çok kralcı olmaya gerek yok.

Memleket Partisi olarak Genel Başkanımız Sn. Muharrem İNCE’nin üzerinden karalama kampanyası yapılmasına asla müsade etmeyeceğiz.

Bizim tek derdimiz MEMLEKET vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderilene kadar takipçisi olacağız.

Tüm Trabzon halkına saygı ve sevgilerimi sunarım.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku