Güncel:
Muhammet Gümüştaş AŞ. deprem bölgesi için seferber oldu
 Kurulduğu 1974 yılından bu yana farklı sektörlerde pek çok başarılı işe imza atan Muhammet Gümüştaş AŞ. Ülkemizde yaşanan deprem, heyelan, sel ve su baskını gibi durumlarda bütün imkanlarını seferber ederek mağdur vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdürüyor. Kahramanmaraş ve Hatay merkezli yaşanan son deprem felaketlerinin ardından araçlarını deprem bölgesine gönderen Muhammet Gümüştaş AŞ. Personeli ile Hatay’da enkaz kaldırma çalışmalarında görev alıyor.

 

 

Muhammet Gümüştaş AŞ.’den yapılan açıklamada: “Tüm Milletimizin başı sağolsun yaraları sarmak için en baştan beri bölge halkımız ve AFAD işbirliğinde deprem bölgesine yardımlar gönderdik ve halen göndermekteyiz. Ayrıca 2.5 milyon TL gıda yardımı ve 2.5 milyon TL Konteyner yardımını deprem bölgesine ulaştırdık. Enkaz kaldırma için araçlarımızda ihtiyaç olan bölgelerde Hatay’da çalışmalarını sürdürüyor” ifadelerine yer verildi.

 

Trabzon’un Araklı İlçesi Ayvadere Mahallesinden olan Hayırsever İşadamı Muhammet GÜMÜŞTAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Muhammet Gümüştaş AŞ. Hazır Beton, Çimento, Lojistik, İnşaat, Denizcilik ve Turizm sektöründe faaliyetlerini sürdürüyor.

 

Gümüştaş ailesi geçtiğimiz yıllarda Kastamonu Afet Bölgesine 4 tır yardım kolisi göndermiş. Giresun’un ilçelerinde yaşanan hepimizi derinden üzen sel ve heyelan olaylarında araçlarını ücretsiz bölgede uzun süre çalıştırmıştı. Eğitim kurumları, Emniyet Teşkilatı, Trabzonspor ve Belediyelere yaptığı sosyal sorumluluk projesi destekleri dolayısıyla bizde Muhammet Gümüştaş AŞ’yi Yönetim Kurulu’nu ve çalışanlarını tebrik ediyor. Hassasiyeti ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.  

Muhammet Gümüştaş Bey’in Babası Bölgemizin yetiştirdiği önemli Siyasetçi ve Kanaat Önderlerinden rahmetli Bozbey Gümüştaş amcamızda geçmiş dönemlerde önemli yatırımların bölgemize kazandırılmasına öncülük etmişti. Araklı İlçesinde uzun yıllar Demokrat Parti ve Doğru Yol Partisi İlçe Başkanlığı yapan,  Araklı siyasetinin 30 yılına damga vuran Rahmetli Bozbey Gümüştaş, Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesinin arsasının alımında öncülük ederek Araklı’ya bir çok hizmetin gelmesinde siyasi katkıları olan unutulmaz bir isimdi. 2015 yılının Ocak ayında aramızdan ayrılan, Araklı’dan mahşeri bir kalabalık cemaat ile son yolculuğuna uğurlanan, DYP iktidarında TBMM’de Milletvekileri’ne Bölgemize yatırım hizmet alabilmek, Karadeniz insanının sorununa çözüm üretmek için adeta kök söktüren,  Araklı‘da akıllı sınıflar projesine 6 sınıf yaparak katkıda bulunan Değerli büyüğümüze  Allah’tan rahmet diliyoruz  Mekanı Cennet olsun.

Haber: Arif AZAK






Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Özkürtün’de Okul Taziye Evine Dönüştürüldü

Haberi Oku