Güncel:
Mümin Nuhoğlu: 'Çarşıbaşı 2024 Yılında Doğalgaza Kavuşuyor”
 

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Ziyarette Mümin Nuhoğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye Çarşıbaşı’nda devam eden yatırım, proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu: “Bizler; her daim asıl varlık sebebimizin Vatanımızın ve Milletimizin geleceği olduğunun bilinci içerisindeyiz. İşte bu sebeptendir ki; Vatanımızı korumak ve kollamak adına, hiç bir engelden yılmayacak, mücadele etmekten yorulmayacağız.

 

Gelecek nesillerimizin emaneti olarak gördüğümüz bu topraklar kolay VATAN olmamıştır. Türk Milleti ve nesillerimizin geleceği için “ÖNCE ÜLKEM ve MİLLETİM” diyerek her fırsatta, her alanda haykıran MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin yolu yolumuz, gösterdiği hedef  “KIZILELMA”mızdır” ifadelerini kullandı.

 

Mümin Nuhoğlu müjdeli haberi de Çarşıbaşı halkı ile paylaşarak: “Hasret Bitiyor, Çarşıbaşı 2024 Yılında Doğalgaza Kavuşuyor. Tüm Çarşıbaşılı Hemşehrilerimize Şimdiden Hayırlı Olması Temennilerimle. Çarşıbaşı için çalışmaya mücadele etmeye devam ediyoruz” diyerek yeni dönemde önemli hizmet ve iddialı projeler ile Çarşıbaşı halkının hizmetinde olacağının mesajını verdi.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Fındık Sektöründe Kümelenme Çalışmalarının...

Haberi Oku