Güncel:
Mümin Nuhoğlu: 'İSTİNAT DUVARI YENİDEN İNŞA EDİLECEK”

 Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu geçtiğimiz günlerde Yavuz Grup Yolunda yıkılan istinat duvarında incelemelerde bulundu. Başkan Nuhoğlu, “Çok üzgünüz. Tesellimiz can kaybı yaşanmamasıdır. Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ile görüştük. Gereken tedbirler alınıyor. Daha sağlam bir istinat duvarı yeniden inşa edilecektir.” dedi.

Başkan Nuhoğlu, Yavuz Muhtarı Mustafa Aydın ve bölgede yaşayan Kovanlı Mahallesi sakinlerinden Metin Biryan’la birlikte geçtiğimiz günlerde Yavuz Grup Yolunda önemli bir bölümü yıkılan istinat duvarının olduğu bölgede inceleme yaptı.

2017 yılında yapılan bir duvarın bu kadar erken ve bu şekilde yıkılmasından dolayı üzgün olduklarını belirten Başkan Nuhoğlu, “2017 yılında yapılan duvarın yıkılması bizleri üzmüştür. Keşke yapılırken daha dikkatli olunsaydı. Keşke böyle bir durum yaşanmasaydı. Tabi ki üzgünüz. Tesellimiz duvarın yıkılması sırasında herhangi bir can kaybı yaşanmamasıdır. Valiliğimiz ile konuştuk. Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ile de konuştuk. Duvarın geriye kalan kısmındı da çatlaklar oluştuğunu görüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz gereken tedbirleri alıyor. İş makinesi şu anda burada. Yol şimdilik kontrollü olarak ulaşıma açıktır. Ama vatandaşlarımız dikkatli geçsin. Geçmek istemeyen vatandaşlarımızı eski yolu da kullanabilir. Tedbirli olmakta fayda var. Daha sağlam bir istinat duvarı yeniden inşa edilecektir.” diye konuştu.

Yavuz Mahallesi Muhtarı Mustafa Aydın da yeni yapılacak duvarı takip edeceklerini ve duvarın kademeli bir şekilde olması gerektiğini söyledi.

Bölgede ikamet eden Kovanlı Mahallesi sakinlerinden Metin Biryan da “2017 yılında duvar yapılırken defalarca biz de uyardık ama dikkate alınmadı. Böyle olacağı belliydi” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku