Güncel:
Mustafa Bıyık: Yomra İlçemizi Karadeniz'in en yaşanılabilir İlçesi haline getirme hedefi ile çalışmaya devam ediyoruz

 Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüşerek ilçede sürdürülen ve başlanması planlanan çeşitli projeler için destek istedi. Başkan Bıyık, "Yomramız adına verimli temaslarda bulunduk" dedi.

TBMM Çevre Komisyonu ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora ve AK Parti Yomra İlçe Başkanı Abdülkadir Özdemir ile birlikte Bakan Kurum ile görüşen Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Yomra Belediyesince gerçekleştirilecek bazı projeler için çeşitli taleplerde bulundu.

Ankara'daki temaslarının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Bıyık, Yomra adına verimli temaslarda bulunduklarını ifade etti. Yomra'da ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Bıyık, "İlçemizde yapımına devam ettiğimiz ve yakın zamanda başlayacak olduğumuz önemli projelerimiz var. Bu kapsamda Sayın Kurum ile görüşerek hem çalışmalarımızı anlattık hem de Bakanlığın belediyelere sağlayabildiği desteklerden yararlanma talebimizi kendilerine ilettik. Sayın Kurum çalışmalarımıza son derece olumlu yaklaşarak imkanlar ölçüsünde desteklerini ifade ettiler. Yomra adına kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca AK Parti Trabzon milletvekilleri Sayın Balta, Sayın Ayvazoğlu ve Sayın Cora ile AK Parti Yomra İlçe Başkanı Sayın Özdemir'e teşekkür ediyorum. Yomramızı Karadeniz'in en yaşanılabilir ilçesi haline getirme hedefi ile çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda el ele omuz omuza vererek hizmet için her kapıyı çalmaya devam edeceğiz" dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku