Güncel:
'Mutluluğa Kurşun Sıkma' kampanyasına  tam destek

 Trabzon İl Jandarma Komutanı Albay Adem Şen, beraberindeki komutanlarla birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu'nu ziyaretti.

İl Jandarma Komutanı Albay Adem Şen, büyük ses getiren "Mutluluğa Kurşun Sıkma" kampanyasının Türkiye'ye örnek oluşturduğunu ifade ederek kampanyaya iş dünyasından da destek beklediklerini söyledi. Şen, "Kampanya hiçbir kurumun logosunu taşımamaktadır. Kampanya Trabzon'da başladı ama kısa sürede bütün Türkiye sahiplendi. Bu alanda da Trabzon liderliğini göstermiş oldu. Bu bilinçlendirme çalışmasında bir kişinin dahi canını kurtarmak hepimizi mutlu edecektir" dedi.

Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da Albay Şen'e bugüne kadar yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek, "Toplumsal bilinçlenmeye sağladığınız katkıdan nedeniyle teşekkür ediyoruz. Ülkemizde kanayan bir yaraya karşı çok güzel bir kampanya ile mücadele başlatılmış oldu. Hepimizin ortak sorumluluğunda olan bu güzel kampanyaya destek vermekten iş dünyamız da gurur duyacaktır. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapılacak çalışmalara da aktif katılım sağlamaktan memnuniyet duyarız" diye konuştu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku