Güncel:
NEREYE GİDİYORUZ?

 GÜMÜŞHANE İLİNİN ÇİÇEĞİ BURNUNDA İLÇESİ KÜRTÜN 'DE NELER OLUYOR?

İlçemizin sınırları değişiyor, konu zamana yayılarak gündemden düşürülmeye çalışılıyor, İlçeye yapılıcak hükümet binasıyla ilgili.henüz bir çalışma görünürde yok,Adliye sarayı ile ilgili elle tutulabilir bir çalışma yok,Toki ile ilgili bir durum yok ,iki yıllık üniversite için hiç bir müracaat yok,vel hasıl ilçe kaderine terk edilmiş bi şekilde duruyor.Torul Kürtün yolu ölüm.tehlikesi saçıyor ilgilen yok,ilçe duraklama dönemini yaşıyor. Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde ekonomi bittiği için çarşıda pazarda bi sakinlik devam ediyor.vatandaş sebzeyi tane işi alıyor,iktidar her şey yolunda diyor,nedense bu vatandaşa bi katkı sağlamıyor,vatandaş zaruri ihtiyaç larini bile alamıyor ekonomik bi çöküş devam ediyor.

Ülkenin bu sarmaldan çıkması için ilk yapılması gereken hükumetin tasarruf yaparak işe başlaması,gereksiz plansız harcamalara son verilmesi,gereksiz danışman bürokrat calıştırmaması, devletin kiralık araç saltanatına son verilmesi,şeker yağ buğday elektirik gibi uretim yapan,hayati önem taşıyan kurumlar tekrar devlet bünyesine alinmalı,Ayrıca ülke genelinde bi tarım seferligi baslatılarak her bireyin üretime katkı sağlaması ekilicek bir metre bile yer bırakmamak,hayvancılığa destek vermek kendi kendine yeten bir ülke olmalıyız,yeniden. Devletin malına el uzatanın eli kesilmeli ve idam mutlaka yeniden geri getirilmelidir. Adalet sistemi yeniden dizayn edilerek uluslar arası normlara uygun olmalıdır, yapanın yanına kar kaldığı değil, hak edenin hak ettiği cezayı aldığı bi yapı olmalıdır.

Her kurum hesap verir hala getirilip devletin yapısı yeniden eski haline getirilmelidir,yüce Türk mahkemelerinin verdiği karar a her kişi yada kurum uymak zorundadır bunun herkes farkına varmalıdir, Devlet ciddiyeti yeniden hakim kılınması,Birlik ve beraberliğimiz için bayramlar ulusal günler büyük bi coşkuyla kutlayıp değerlerimize sahip çıkmalıyız, Resmi kurumların önünde bulunan Atatürk büstlerinin ve bayrakların genel bakımı yapılarak halka örnek olmalıyız.

Metin Özkan İYİ Parti KÜRTÜN İLÇE BAŞKANI



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku