Güncel:
Nevruz indirim kampanyaları başladı

 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, 21 Mart'ta başlayan Nevruz Bayramı nedeniyle İran, Azerbaycan ve Türk Cumhuriyetlerinden gelen turistlere yönelik indirim kampanyalarının başladığını belirterek, "Şehrimize gelen turistlere iyi alışverişler diliyoruz. Nevruz'a özel indirimler uygulayan üyelerimize de teşekkür ediyoruz" dedi. TTSO tarafından bastırılan ve üzerinde Farsça "Nevruz Bayramınız Kutlu Olsun" ve "Nevruz Bayramı İçin Özel İndirim" yazılı posterler de işyerlerinin vitrinlerine asıldı.



TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, pandemi öncesinde İran'daki fuarlarda yaptıkları tanıtımların önemli bir etki yarattığın, özellikle İran ve Azerbaycan başta olmak üzere çok sayıda turistin Nevruz Bayramı tatili için Trabzon'u tercih etmeye başladığını belirterek, "Pandemi nedeniyle bu hareket biraz sekteye uğrasa da bu yıl önemli bir turizm hareketi bekliyoruz. Şehrimizin bir geleneği olarak Nevruz tatili süresince gelen turistlere yönelik indirimler uygulanıyor. Bu geleneği her yıl devam ettirmeye çalışıyoruz. Bu yıl da tüccar ve esnafımızın desteğiyle yine indirimler uygulanacak. Nevruz Bayramı için şehrimize gelenlere iş dünyası adına 'hoş geldin' diyorum, iyi alışverişler diliyorum. Ayrıca indirim kampanyasına katılan tüm işyerlerimize de teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.



Başkan Hacısalihoğlu, TTSO olarak üzerinde Farsça "Nevruz Bayramınız Kutlu Olsun" ve "Nevruz Bayramı İçin Özel İndirim" yazılı posterler bastırdıklarını ve indirim kampanyası uygulayan işyerlerinin vitrinlerine astıklarını da söyledi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku