Güncel:
Öğrenciler, daha temiz bir çevre için harekete geçti
 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Trabzon AB Bilgi Merkezi tarafından KTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü, KTÜ AB Kulübü, KTÜ Uluslararası İlişkiler Kulübü ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ile "EU Beach Clean Up" etkinlikleri kapsamında Arsin Sahilinde çevre temizliği yapıldı.

Organizasyon kapsamında Arsin Ortaokulundan ve KTÜ'den bir araya gelen öğrenciler Arsin Sahil Parkı'nda toplandı. TTSO Trabzon AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Yakup Karbuz, "Bu etkinlik sayesinde iklimin daha da fazla değişmemesi adına kendimizi nasıl değiştirebileceğimize odaklanacağız. Plastik atıkları azaltmaktan daha yeşil ulaşım seçeneklerini kullanmaya, doğru tüketim tercihleri yapmaktan, çevre dostu eşya almaya kadar dünyamızı korumak için yapabileceğimiz sayısız şey var. Burada sahilimizi temizleyerek hem bir farkındalık yaratacağız hem de hemşerilerimize çevremize karşı daha duyarlı olmalarına yönelik bir mesaj vermiş olacağız" dedi.

Etkinlik kapsamında sahil parkını ve deniz kenarını temizleyen gençler, "Çok az kirlilik var sanıyorduk ama on dakikada 15 çöp torbası doldurduk. Hepimizin yaşadığımız yere karşı daha duyarlı olması şart. Daha temiz bir çevre için derhal harekete geçmeliyiz" ifadesini kullandı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku