Güncel:
Ömer Yıldız, ‘Trabzon sarsılacak ama şimdi değil'

 Avrasya Üniversitesi Geleneksel İftar yemeğinin bir yenisi Trabzon basınının katılımıyla Yalıncak Mahallesi Ömer Yıldız Yerleşkesi’nde yoğun katılım ile gerçekleşti.


Avrasya Üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesi’nde düzenlenen iftar yemeğine Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız, Avrasya Üniversitesi Rektörü Gülay Yeginoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Özoran, Genel Sekreter Gülay Yeniçeri ve Trabzon’un basın mensupları katıldı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği iftar yemeğinde konuşan Ömer Yıldız şu ifadelere yer verdi: ‘’40 yıldır memleketimize hizmet etmeye çalıştık. Zaman zaman bazı arkadaşlara kırgınlıklar oldu ama hiçbir zaman ileriye taşımadık. Kırgınlığımız ve dargınlığımız olmadı. Bu gece Kadir Gecesi nedeniyle fazla konulara girmek istemiyorum. Gölge düşmesin istiyorum. Daha sonra konuşuruz. Belki de yapacağımız açıklamalarla Trabzon sarsılacak. Bizim kimseye kötülüğümüz olmadı. Ama bir kişi çıkıp derse hakkımız yendi ve kötülük yapıldı. Ben onun bedelini ödemeye hazırım. Bunlara rağmen ilçeme hizmet ettim. 15 yıl Maçka’da hizmet yaptım. Trabzon’da Avrasya’yı kurduk. Bizimle çalışan arkadaşlarımız var. Ben o arkadaşlara teşekkür ediyorum’’


Trabzon’da hizmet etmek kolay değil. Bize karşı olan tavırlara üzülmemek elde değil ama ben onları Allah’a havale ediyorum. Bazı açıklamaları yapacağız. Ama 40 yıldan beri beni tanıyan arkadaşlar var’’

CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK SİVİL YATIRIMI

‘’Cumhuriyet tarihinin sivil olarak en büyük yatırımı Avrasyadır. Bunu herkesin bilmesi gerekir. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bayramı da ailenizle sağlıklı geçirirsiniz. Pandemi aramızdan ayrıldı gitti. O yüzden ne kadar şükretsek azdır. Bundan sonra hizmetlere devam ederiz. Öğrencilerimiz pırıl pırıl yerlerde çayını içiyor ve yemeğini yiyor. Türkiye’de bizim gibi kaliteli yerleşkeler yok. Allah’ın desteği arkanızda olmasa bunları yapamazsınız. Ben doğru bildiğim yolda devam edeceğim’’ dedi.




Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku