Güncel:
Pekünlü Merkez Pide  lezzet dolu 66 yılı geride bıraktı
 

Trabzon’da 3 ayrı şubesi ile 66 yıldır hizmet veren Karadeniz’e özgü 26 çeşit farklı pide türünü misafirlerin damak tadına sunan Pekünlü Merkez Pide  İşletme Ortakları Harun Sağlam, Bülent Bilgin ve Serdar Tam işyeri çalışanları ile yemekte bir araya geldiler.

 

1957 yılından beri eşsiz lezzetleri misafirlerine ulaştıran Pekünlü Merkez Pide Yöneticisi Harun Sağlam personel ile bir araya geldikleri kaynaşma yemeğinin ardından yaptığı konuşmada: ”Kuruluşumuzdan bugüne kadar başarıyla ve gururla 66.yılımızı geride bıraktık. Her geçen gün çalışan kadromuzu güçlendirerek müşterilerimize kaliteli, lezzetli, güler yüzlü hizmet vermenin gayreti içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz.

 

Başarı birlik ve beraberlikten doğar, başarı hiçbir zaman tesadüf değildir. Aynı yerde çalıştığımız iş arkadaşlarımızla olan hukukumuzu ayakta tutalım, gönül soframızı birbirimize açalım, muhabbet ve samimiyeti ortak kılalım. Allah’ın selamını birbirimizden esirgemeyelim. Müşteriler işyerimizin mücevherleridir onlar olmazsa bizler olmayız. Misafirlerimize karşı her zaman güler yüzlü olmalıyız. Rızkımızı temin ettiğiniz işinize dört elle sarılalım. Arkadaşlar bizler Pekünlü Merkez Pide çalışanlarıyla birlikte büyük bir aileyiz. Biz biriz, biz biziz, biz Pekünlü Merkez Pideyiz. Bugün burada bir arada olduğumuz için de ayrıca mutlu oldum. Siz değerli emekçi çalışanlarıma teşekkür ederim. Bu vesile ile yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku