Güncel:
Ramis Uzun  seyyar tuvalet tırlarını deprem bölgesine gönderdi
 

Beşikdüzü Kaymakamlığı ve Beşikdüzü Belediyesi tarafından oluşturulan Afet Koordinasyon Merkezinde toplanan yardımlar deprem bölgesine ulaşmaya devam ediyor.

 

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun yaptığı açıklamada: “Deprem bölgesinin en önemli ihtiyaçlarından biri olan 2. seyyar tuvalet tırımızı yolcu ettik. Depremzedelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Deprem bölgesinin en önemli ihtiyaçlarından biri olan seyyar tuvalet tırımız yola çıktı. Depremzedelerimizin daha hijyenik koşullarda yaşayabilmelerini umuyoruz.

 

 

Kahramanmaraş'ta ve çevre illerde gerçekleşen deprem için Beşikdüzü Kaymakamlığı ve Beşikdüzü Belediyesi olarak oluşturduğumuz Afet Koordinasyon Merkezine akın eden ve yardım için sıraya giren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu zor günlerden, Milletimizin sağduyusu ve yardımseverliği ile çıkacağız. Birlik, beraberlik ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde deprem bölgesine yardım için Beşikdüzülü hemşehrilerimiz adeta seferber oldu. Afetzede Halkımızın her zaman yanındayız.

Acil ihtiyaç malzemesi ve 2 tır odun önceki günlerde deprem bölgesine gönderildi.

Duyarlı Halkımıza sonsuz teşekkür ederiz. Deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüren Belediye Personellerimiz ihtiyaç malzemelerini vatandaşlara ulaştırıyor yapmış oldukları onurlu ve özverili çalışmaları için Personellerimize sonsuz teşekkür ederiz. Belediye Makinalarımız, Operatörlerimiz ve Muhtarlarımızla birlikte Adıyaman'da enkaz kurtarma çalışmalarına devam ediyoruz. Deprem bölgesindeki hasar tespit çalışmaları için görevlendirdiğimiz iki teknik personelimiz Hatay'da göreve devam ediyor. Personelimizin deprem bölgesindeki çalışmalarını yerinde incelemek, ihtiyaçlarını gidermek ve beraberimizde götürdüğümüz yardım malzemelerini depremzedelere ulaştırmak için Adıyaman'da geçtiğimiz günlerde incelemelerde bulundum. Tüm zorlu koşullara rağmen özverili çalışmaları için Personellerimize ve yardımsever Halkımıza teşekkür ederim. Yaraların bir an önce sarılmasını temenni ediyoruz. İlçemizde kurulan Koordinasyon Merkezimizde gençler görev başında. Yardımsever Halkımıza ve özellikle depremin ilk gününden itibaren özveri ile çalışan gençlerimize sonsuz teşekkür ederiz. Makinelerimiz ve Operatörlerimiz ile birlikte Adıyaman'da enkaz kaldırma ve kurtarma çalışmalarına devam ediyoruz. Deprem bölgesi için yardımlarımız en hızlı şekilde devam edecektir. Duyarlı Halkımıza sonsuz teşekkür ederim” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku