Güncel:
Ramis UZUN uyardı! Şenliklerimiz siyaset üstüdür, bütün halkımızın ortak değeridir.
Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis UZUN yaptığı açıklamada: “Pandemi dolayısıyla ara verdiğimiz şenliklerimize kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şenlikler yüzyıllardan beri gelen kültürümüzü yaşatıp gelecek nesillere ulaştırmak ve bölgemizi tanıtmak hepimizin ortak arzusu ve görevidir.

 

 

Bu şenliklere hiç kimsenin siyasal dokunuş ve arzusu, toplumumuz tarafından kabul edilemez. Şenliklerimiz siyaset üstüdür, bütün halkımızın ortak değeridir. Siyaset, şenliklerimizin önüne geçerse bu tür şenliklerimiz bir daha gerçekleşemez hale gelir. Buna da hiç kimsenin hakkı yoktur. İlgililerin daha dikkatli olması hususu toplumuzun ortak talebidir. İlgili bütün tertip komitelerinin bilgilerine sunar, başarı dileklerimle saygılar sunarım.

 

Geleneksel Kadırga Otçu Şenliğimize katıldık. Yüzyıllardır Ecdadımızdan bize kalan bu kültürü yaşatan ve gelecek nesillere aktarmak, bölgemizin tanıtımına katkıda bulunmak için düzenlenen bu etkinliklerimiz görülmeye değerdi. Emeği geçen Belediye Başkanlarımıza, Muhtarlarımıza, Dernek Başkanlarımıza ve Özlem duyup bir arada olduğumuz bütün Halkımıza Teşekkür ederim.

 

2022 yılı Kadırga Otçu Şenliklerimiz Kızılağaç, Oğuz ve Şahmelik Obalarımızın düzenlediği birbirinden güzel etkinliklerle başlamıştır. Ecdadımızın yüzyıllardır düzenlediği kültürümüzü ve geleneğimizi yaşatan Kızılağaç, Oğuz ve Şahmelik Obalarımızı ziyaret ettik. Otçularımızı tebrik ediyor emeği geçen Muhtarlarımıza, Dernek Başkanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Daha nice güzel günlerde ve şenliklerde buluşmak dileğiyle dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARI...

Haberi Oku