Güncel:
Şampiyon şehrin şampiyon İlçesi ÇARŞIBAŞIBELEDİYESPOR

 TFF Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) 2. Bölge 1. Grupta mücadele eden Çarşıbaşı Belediyespor, dün Erzincan Ulalarspor’u 2-0 yendi ve grubunda şampiyon olarak 3. Lige terfi maçları oynamaya hak kazandı.



Erzincan’da oynanan maçta maçın ilk devresini 1-0 önde kapatan Çarşıbaşı Belediyespor ikinci yarıda da bulduğu golle maçı 2-0 kazanarak gurubunda şampiyon oldu.

Çarşıbaşı Belediyespor’un da yer aldığı 2. Bölge’de 2. Grupta Eynesil Belediyespor şampiyon olurken, 3. Grupta ise aynı puan ve averaja sahip olan Doğubeyazıt Belediyespor ile Arhavispor baraj maçı oynayacaklar. Böylece Çarşıbaşı’nın üçüncü rakibi de belli olmuş olacak.

Her bölgedeki üç takım, tarafsız sahada tek devreli lig usulüne göre karşılaşacak ve grup şampiyonu toplam 9 takım 3. Lig'e çıkacak.


Çarşıbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Onur Kobya, “Bu önemli bir başarı. Bu başarıda emeği geçen başta taraftarlarımız olmak üzere, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu yola koyulduğumuzdan bu yana maddi manevi her türlü desteği veren Çarşıbaşı Belediye Başkanımız Mümin Nuhoğlu’na ve değerli dostlarımıza minnettarız. Kararlıyız ve 3. Lige çıkacağımıza inanıyoruz. Önümüzde çekilecek kuraya göre ya iki ya da tek maç kaldı. İyi hazırlanıp Çarşıbaşı ilçesine güzel günler yaşatma arzusundayız.” dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku