Güncel:
Selçuk Çebi,  görevinden istifa ederek Trabzon'da aday adaylığını açıkladı

 

Selçuk Çebi,  görevinden istifa ederek Trabzon'da aday adaylığını açıkladı

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sporcu Yetiştirme Daire Başkanlığı görevinden istifa eden, eski Milli Sporcu Selçuk Çebi,  AK Parti’den Trabzon Milletvekili aday adayı oldu. 

 

Milletvekili aday adaylığı sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Selçuk Çebi, katılımcıları selamlayarak açıklamalarına başladı. Başkan Çebi, "Bir arada olmaktan çok mutlu oldum. Türkiye yüzyılı için aday adayı olarak karşınızda bulunmaktayım. Hepiniz hoşgeldiniz. Deprem ve sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anarak açıklamalarımıza başlıyoruz. Canı pahasına yaralı saran milletimize şükranlarımı sunuyorum. Devletin tüm kurumları seferber olarak yaraları sarmaya çalışıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gece gündüz çalışıp yaraları saracağımıza inancım tamdır. 2017 seçimlerinde sahada bulundum. Değerli çalışmalarda bulunduk. Sporcu kimliğimizle yalnız hiçbir zaman olmadık. Bugün ki yolculuğumuzda da AK Parti'nin bir neferi olarak karşınızdayım. Ülkemizin Genç yetenekleri için ter döktüm. 2018 seçimlerinde sahada olarak Sporcu kardeşlerimizle iletişimin iletişimin etti. Bugüne kadar başardıklarını, deneyimiyle uradayım. Ülkemiz için buradayım. Bu sevdanın kaynağında değer üretme derdimiz var. Aynı derdin ortağı olarak çıktığımız bu yolda gönül ve el birliğimize talibim. Milli bir ruh ile bu seçimlerin milletimize hayırlar getirmesini canı gönülden temenni ediyorum. Bizlerden önce aday adayı olan arkadaşlarımıza son güne kadar aday adayı olacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Sevilen ve katma değer katacak arkadaşlarımızın listede olmasını temenni ediyorum. Burada olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayağınıza sağlık. Geldiğiniz için teşekkürler, sağolun var olun." ifadelerini kullandı.

 

Gençler için yaptığı çalışmaların ve gençlerin siyasete bakışının sorulması üzerine, "6 yıldır Gençlik ve Spor Bakanlığında görev alıyorum. Biz kardeşlerimizin sportif anlamda başarılı olması için çalışıyoruz. Birinci hedefimiz bu ülkeye iyi bir birey olmaları. Spor yapan kardeşlerimizin ciddi avantajları var. Milliler, öğretmenlik, antrenörlük atamaları var. Bizler gençlerimizde bayrak vatan millet duygularını çoğalmaya çalıyoruz." İfadelerini kullandı.

Araklı'nın topyekun aday adaylığına destek verilmesinin sorulması üzerine Selçuk Çebi, "2014 Kasım da Şaban Başkanımızın bir taahüdü vardı. Araklı'dan bir vekil çıkaracağız diyordu. Araklı'nın burada bir ve top yekün olduğunu gösteriyoruz. Sadece oy deposu değiliz. Trabzon'un ikinci büyük ilçesi değiliz. Topyekun bir ve beraber olduğunu gösterdik, vekil istediğini gösterdik. Biz bu ülkeye hizmet etmek isteyen bir neferiz. İnşallah bunu başarırız. Gönül ister ki her anlamda doğru insanlarla yol yürüyelim. Sadece Araklılı hemşehrimiz değil birçok ilçeden arkadaşlarımı burada. Bize güç kalmışlardır. Bir ve beraberiz. Tek yüreğiz. Biz bunu sürdürmeye devam edeceğiz." yanıtını verdi. 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku