Güncel:
Sürmene Armutlu Köyü Derneği Başkanı Ömer Yılmaz Rahmi Üstün'ü makamında ziyaret etti.

 Sürmene Armutlu Köyü Derneği Başkanı Ömer Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri Rahmi Üstün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Birleşmiş Dernekler Federasyonu (Birdef) Trabzon İl Başkanı, Sürmene Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin genç ve çalışkan Başkanı Vedat YILMAZ ve Armutlu Köyü Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, İlçemiz Armutlu Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri bizleri ziyaret edip çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundular. Dernek Başkanı ve Yöneticilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim dedi.

Sürmene Armutlu Köyü Derneği Başkanı Ömer Yılmaz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada: “Sürmene Belediye Başkanımız Rahmi Üstün’ü Yönetim Kurulu olarak makamında ziyaret ettik ve derneğimizin plaketini takdim ettik. Belediye Başkanımızda bize Sürmene bıçağı hediye ettiler. Armutlu Köyü Derneği Yönetim Kurulu olarak  Derneğimizin kuruluş amacı doğrultusunda çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz. Köy halkımızın ihtiyaç duyduğu eksiklikleri yerine getirmek için bütün imkanlarımızı seferber ederek insanlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturup onların hayır duasını almayı sürdüreceğiz dedi.

Sürmene Armutlu Köyü Derneği Başkanı Ömer Yılmaz ve  Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz hafta Mahalle halkını ilk defa bir iftar organizasyonunda buluşturarak kaynaşmalarını sağlamıştı.

İftar Programına Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Sürmene Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhalim Gümüş, Trabzon İl Özel İdaresinde İl Genel Meclisi Üyesi olarak uzun yıllar görev yapan ve bu süreçte bölge insanın sorunlarını her ortamda savunan, çözüm üreten ve İlçelere yapılan bir çok yatırımda imzası ve katkısı bulunan, Siyasilerin yanlış uygulamaları karşısında tek başına yapılan hataları Basın ve Kamuoyu önünde yüksek sesle dile getiren ve bu duruşu ile her kesimden insanın takdirini kazanan Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Sürmene Şoförler Odası Başkanı Ekrem YILMAZ , Birleşmiş Dernekler Federasyonu (Birdef) Trabzon İl Başkanı, Sürmene Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Başkanı Vedat YILMAZ, Sürmene Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aydın, Sürmene Çaykur Çay Fabrikası Müdürü Fahrettin Çebi ve Daire Amirlerinin yanı sıra spor siyaset ve İş Dünyasından da çok sayıda tanınmış sima katılmıştı.

Haber: Arif AZAK





Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku