Güncel:
Sürmene belediyesi Hatay'a konteynır kent kurdu
 Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 1023 saat 04.17’de 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı.

Depremin birinci gününden beri deprem bölgesine makine ve insan gönderen Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Sürmene halkı ve hayırseverlerin de desteği ile depremin yaralarını sarmak için büyük mücadele verdi . Deprem bölgesine insani yardımları göndermeye hergün artarak devam etti. 


Sürmene'den Deprem bölgesine hergün insani yaşam için Gıda,giysi,eşya,soba,odun,kömür,halı,çadır ,ölenler için tabut ve kefen gönderildi . 


Başkan Üstün’ün girişimleri sonucu depremzedelerin barınmaları için şimdide Hatay’da Sürmene Caddesi oluşturularak üzerine “Sürmene Konteynır kent”kuruldu.

 
HAYIRSEVERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün: Sürmene Belediyesi çalışanlarımız  tarafından depremde en büyük yıkımı yiyen Hatay’da konteynır kentin önce altyapısı yapıldı daha sonra Sürmene Caddesi ismi verilen bölgede  “Sürmene Konteynır Kent”kurularak AFAD’a teslim edildi . Başkan Üstün "Sürmene Konteynır kenti "kurmamızda bizlere Yardımcı olan başta hayırseverlerimize ve herkese teşekkür ederim dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ

Haberi Oku