Güncel:
TESOB Genel Kurulu'nda Metin Kara yeniden başkanlığa seçildi

 Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin 2022 yılı Olağan Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen seçimlerde tek aday olan Metin Kara yeniden başkanlığa seçildi.



GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurulun Divan Başkanlığını Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara yaptı. Genel Kurula AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Güven Aksoy, Trabzon Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Pehlivan, Halk Bankası Bölge Müdürü Ömür Batur, kooperatif başkanları ve delegeler katıldı.



“BEKLENTİMİZ EKONOMİNİN OMURGASINI OLUŞTURAN ESNAF VE SANATKÂRLARA DESTEĞİN SÜRMESİDİR”

TESOB Başkanı Metin Kara, 2022 yılı Olağan Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, “Hepimizin üzerinde büyük emeği olan; sevgi, merhamet ve şefkat timsali annelerimizin Anneler Günü’nü kutlamak istiyorum. Her çocuğun ilk öğretmeni olan ve güçlü toplum yapımızın en büyük mimarlarından olan annelerimizin günü kutlu olsun. Hayatta olanlara sağlıklı ömürler, ebediyete intikal etmiş tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yine bu vesileyle geçtiğimiz hafta idrak ettiğimiz Ramazan Bayramınızı tekraren kutluyor, nice Ramazanlara sağlık ve huzurla ulaşmayı Yüce Rabbimden diliyorum. Tabii ki bizlere iki bayramı bir arada yaşatan, 8’inci şampiyonlukla dünyadaki tüm Trabzonsporluları ve taraflı tarafsız herkesi sevince boğan Trabzonsporumuzu; başkanından futbolcusuna, kulüp çalışanından taraftarına kadar tebrik ediyorum. Köklerimizden gelen inancımızla bu seneki başarılarımızın gelecek senelerde de sürmesini, bu sevinçlerimizin devamını diliyorum” dedi.



TESOB Genel Kurulunda ayrıca AK Parti Milletvekilleri Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da birer konuşma yaptı.

METİN KARA YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

TESOB Olağan Genel Kurulunda daha sonra gerçekleştirilen seçimlerde tek aday olarak yer alan mevcut başkan Metin Kara yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Kara’nın listesi şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU (ASİL): Metin Kara (Başkan), Ekrem Yılmaz, Temel Korkmaz, Mustafa Özcelep, Turan Kaynar, Mustafa Pehlivan, Mehmet Coşkun Zihni

YÖNETİM KURULU (YEDEK): Selahattin İsmailoğlu, Coşkun Kınalıoğlu, Aytekin Keleş, Mustafa Erdoğdu, Halil Tokur, Murat Günaydın, Mehmet Yılmaz

DENETİM KURULU (ASİL): Yaşar Sivrikaya, Hüseyin Konak, Ayhan Taflan

DENETİM KURULU (YEDEK): Ali Osman Aydın, Gökmen Emirzeoğlu, Mustafa Aydın

DİSİPLİN KURULU (ASİL): Hasan Lermi, Orhan Yılmaz, Mümin Tirgil

DİSİPLİN KURULU (YEDEK): Salih Kongur, M. İhsan Yılmaz, Sinan Ayyıldız.


Tesob Başkanı Metin Kara konuşması esnasında esnafın sorunlarını Milletvekillerine anlatacaktık erken gittiler siteminin ardından İYİ Parti  Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli araya girerek "Anlatın Başkanım sorunlarınızı biz iktidara geliyoruz biz çözeceğiz esnafın sıkıntılarını" şeklinde çıkışı salondan alkış aldı.



Trabzon İl Özel İdaresinde İl Genel Meclisi Üyesi olarak uzun yıllar görev yapan ve bu süreçte bölge insanın sorunlarını her ortamda savunan, çözüm üreten ve İlçelere yapılan bir çok yatırımda imzası ve katkısı bulunan, Siyasilerin yanlış uygulamaları karşısında tek başına yapılan hataları Basın ve Kamuoyu önünde yüksek sesle dile getiren ve bu duruşu ile her kesimden insanın takdirini kazanan Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Sürmene Şoförler Odası Başkanı Ekrem YILMAZ'da oyunu kullandı.


Araklı Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Öztorun, Araklı Kredi Kefalet Koop. Başkanı Mehmet Altuntaş, Araklı Esnaf Odası Yöneticileri Orhan Yılmaz, İsmail Ali Akar ve Hasan Erbay ile Genel Kurulu takip etti.

Haber: Arif AZAK






Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali FAİZ: Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın...

Haberi Oku