Güncel:
Trabzon Bayburtlular Derneği muhteşem bir geceye hazırlanıyor

 Trabzon Bayburtlular Derneği muhteşem bir geceye hazırlanıyor



Trabzon Bayburtlular Derneği güzel bir etkinliğe hazırlanıyor. İki yıl önce Trabzon’da birleşen 2 dernek Sadettin Okay Başkanlığında etkinliğini artırıyor.



Sadettin Okay ve Yönetim Kurulu’nun öncülüğünde dernek son yıllarda önemli hizmetlere imza atarak Trabzon’da ki dernekler arasında açık ara önde gidiyor.


Bayburtlular Vakfına Trabzon’da yurt binası kazandıran dernek  Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in ve üyelerin, İşadamlarının desteğiyle de yeni bir bina almanın mutluluğunu yaşıyor.


Pandemi sebebiyle üyeleri ve Trabzonlularla buluşamayan Bayburtlular Derneği Sadettin Okay, Nuray Yücel Dur ve Yurdanur Ayaydın’ın organizasyonuyla birlikte Hamamizade’de 9 Mayıs tarihinde gece yapıyor. Akşam saat 19.00’da başlayacak olan etkinlikte  İklima Güngör, Ceren Ece Öksüz ve Azmi Küçük sahne alacak. Gecede Bayburt Belediyesi Korosu, Akçaabat Halk Oyunları ekibi ve Trabzon Bayburtlular Derneği Halk Oyunları Ekibi davetlilere unutulmaz bir şölen yaşatmaya hazırlanıyor.


Trabzon Bayburtlular  Dayanışma gecesinin sunuculuğunu bölge Basınında uzun yıllardır faaliyet gösteren Tv-Radyo Program Yapımcısı-Sunucu Faruk Atamer gerçekleştirecek. Başkan Sadettin Okay  açıklamasında tüm Trabzonluları ve Bayburtlu hemşehrilerimi birlik, beraberlik ve dayanışma gecemize bekliyorum. Gecemizde Trabzonsporumuzun Şampiyonluğunuda doyasıya kutlayacağız dedi.


Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

TTSO heyetinden Araklı Belediye Başkanı Çebi'ye...

Haberi Oku