Güncel:
Trabzonspor Bayrağı Meclis'te!

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki odasının penceresine ve kapısına astığı Trabzonspor bayraklarıyla şampiyonluk kutlamalarına katıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Halkla İlişkiler Binasında bulunan odasının penceresinden büyük bir Trabzonspor bayrağı asan Kaya, “Türk futbolunda Anadolu devrimini gerçekleştiren Trabzonspor’umuz, güzel futboluyla ve bileğinin hakkıyla yılardır özlemini duyduğumuz şampiyonluğa doğru koşuyor. Oynadığı kaliteli futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan takımımız adeta tarih yazıyor. Bu onuru ve büyük gururu bizlere yaşatan, Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’na ve yönetimine; teknik direktörümüz Abdullah Avcı’ya ve teknik ekibine; futbolcularımıza ve takımımızı bir an olsun yalnız bırakmayan fedakar taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu büyük onur, bu büyük gurur hepimizin.” dedi.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya açıklamalarında şunları söyledi:

“BÜYÜK BİR ÖZLEM VAR”

“2010-2011 sezonunda yaşadığımız büyük bir haksızlık var. 2019-2020 sezonunda yine hakem hatalarıyla kıl payı kaçan şampiyonluk var. Şampiyonluğa duyulan büyük bir özlem var. Buna rağmen sevgisi sürekli artan, birbirine daha çok kenetlenen büyük bir taraftarımız ve camiamız var. Bu büyük camia her şeyin en güzeline layıktır.”

“TRABZONSPOR BAYRAĞI MECLİS TARİHİNDE BİR İLK”

“Trabzonspor’umuz bu sene ligde fırtına gibi esiyor. Rakiplerle de arayı erken açınca Trabzon başta olmak üzere Türkiye’nin hemen her yerinde haftalar öncesinden kutlamalar başlamış oldu. Taraftarlarımız Türkiye genelinde büyük bir bayrak kampanyası başlattı. Caddeler, sokaklar bayraklarla donatılıyor. Trabzonspor’umuzla özdeşleşmiş “Bize her yer Trabzon” sloganımızdan yola çıkarak biz de Trabzonspor bayrağımızı TBMM’de astık ve bu kampanyaya destek olmak istedik. Sanıyorum astığımız bu Trabzonspor bayrağımız Mecliste bir ilk. Daha önce Meclis’e takım bayrağı asıldı mı bilmiyorum. Bu anlamda Trabzonspor’umuzla bir ilki gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum.”

“BAYRAĞI GÖREN FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İSTİYOR”

“Odamdan asılan Trabzonspor bayrağımızı görenler ‘ben de Trabzonsporluyum’ diyerek bizimle fotoğraf çektirmek istiyor. Bu benim için büyük bir gurur ve bu gururu yaşamak mutluluk verici.”

“ŞAMPİYONLUK COŞKUMUZ ACIYA DÖNÜŞMESİN”

“Şampiyonluğumuzu resmileştirmemize 1 puan kaldı. Hafta sonu Trabzon’da Antalyaspor’la oynayacağımız maçla birlikte şampiyonluğumuzu tüm Türkiye’ye ilan etmiş olacağız. Trabzon başta olmak üzere tüm Türkiye’de büyük bir coşku yaşanacağını biliyoruz. Buradan tüm taraftarlarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen kutlamalarımızda silahlar, mermiler olmasın. Kemençe olsun, Horon olsun, kolbastı olsun.

Bunlar bize yeter. Bir aile bütünlüğü içinde, Sevgi ve saygı çerçevesinde kucaklaşarak şampiyonluğumuzu hep birlikte coşkuyla kutlayalım. Bizlerin mutluluğu, bir başkasının acısına dönüşmesin. ‘Bize her yer Trabzon, bize her yer Trabzonspor!’ diyoruz. O sene bu sene bundan sonra her sene. Trabzonspor’umuza gönül veren tüm taraftarlarımızı ve camiamızı sevgiyle ve saygıyla selamlıyor, şampiyonluğumuzu kutluyorum.”



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN...

Haberi Oku